Vzal som si nový telefón na paušál sto minút do všetkých sietí od Orangeu.Keďže som minulý mesiac veľa netelefónoval zostalo mi okolo 60min o ktorých som si myslel že sa mi prenesú do ďalšieho mesiaca ako vždy doteraz. Operáto mi povedal že pri tomto pauš
keď si v krčme objednáš pivo a polovicu piva nedopiješ, necháš ju v pohári a odídeš, očakávaš na druhý deň, že ti znova nalejú polovicu piva, ktorú si nedopil zadarmo, s tým, že ju máš predplatenú? Myslím, že nie
@ubusko Myslím, že právo na to majú, určite je to v tej zmluve o pripojení, ktorá má niekoľko strán a je písaná písmenami, ktoré sa ledva dajú prečítať ošetrené.
Asi som mnou nebudete súhlasiť, ale mne príde strašne nevýhodné brať si paušál aj s mobilom a napríklad dvojročnou viazanosťou. Je to veľmi nevýhodné, hlavne pre í bežných ľudí oplatí sa to možno len takím, čo sú napríklad podnikatelia a telefonujú veľa.
Ten telefón za korunu preplatí človek niekoľnonásobne, paušál bez mobilu je o dosť € mesačne lacnejší, takže ten mobil splácate aj v paušáli, , plus to, že napríklad o taký polrok budú ceny paušálov úplne iné a Váš paušál bude veľmi drahý a počas dvoch rokov sa Vám môže aj zmeniť situácia a ten paušál čo budete mať vôbec nevyužijete, ale platiť ho musíte.
@2 nie celkom vydarený príklad ale v tomto máš pravdu. Lenže pivo je vec hmatateľná a hovory sú abstraktné nevyprchajú ani sa nepokazia. Mne skôr ide o to že roky rokúce to šlo a odrazu nie.
@D170 Asi máš pravdu ja som ten dodatok nečítal lebo som myslel že to bude to isté ako doteraz.Nad finančnou úsporou som sa nezamýšľal pretože zarábam a platím aj tak len necelých 30 €/mes.
@ubusko Podmienky často menia, len aby zarobili na obyčajných ľudoch, skadiaľ by inak mali na tie neustále reklamy a majú aj dosť veľké zisky.
Ono je asi pravda, že každú zmluvu si treba pred podpisom prečítať, lebo často sú tam chytáky. Len na druhej strane si neviem predstaviť ako by prebiehalo napríklad v predajni Orange, keby si človek napríklad 40 minút čítal tú zmluvu o pripojení, hlavne kvôli tomu, že sú tam skoro vždy fronty ľudí a tí by asi zavraždili človeka aj pohladom, keby si čítal tú zmluvu a zdržoval.
no jasné, že majú na to právo- čo si padol z maliny a @1 no majú oveľa lepší prístup k zákazníkom ako t- mobile- s ním máme len samé problémy a ak ide o orkádanie, tak to práve robí ten spomínaný operátor- všetci v rodine postupne presedlávame na Orange
@11Ale prečo potom EÚ pripravuje nejaký zákon ktorý by toto operátorom zakazoval robiť, však je to tovar za ktorý som zaplatil a je výlučne mojím vlastníctvom?Preto hovorím o krádeži lebo to je moje ako čokoľvek iné za čo som zaplatil.
Ja neviem mam orange ale len preto lebo ho uz mam dlho a nechce sa mi ist do drujes spolocnosti a srat sa s tym ale keby som siel dnes ako zaciatocnik tak idem asi do O2 lebo orange aj mne pripada nejaky namysleny furt mam s nimy nejake podlznosti ale mam ho uz 6 rokov ci kolko tak uz ostavam tam a nejake voloviny ma netrapia mam pausal ze ani nepprevolam a ma nesere ci prenasaju minuty alebo nie kaslem na nich len nech mi poslu fakturu Inak podla mna vsade s tebou sa po case snazia vyjebat ved na tom su ziskovy a Orange najviac boli prví na trhu tak su najmudrejsi a u nich vobec neplati nas zakaznik nas pan maju v pici ked maju 70 - 80% ludi asi tak inak by to vyzeralo keby tu zacali vsetci traja operátori naraz. Ale maju pravdu ty co pisali o zmluve ak sa si ju podpisal a sa zmenila tak maju nato pravo prv citaj co podpisujes lebo o rok alebo o niekolko rokov mozes dopadnut aj horsie ked budes uzatvarat zmluvy bez oboznamenia co v nich je.
@6 ubosko ja si myslim, ze v tom priklade neslo o to, ci je pivo hmatatelna vec a hovory nehmatatelna. odkaz, ktory som si z daneho prispevku odniesol ja, je to, ze pivo je vec dobra, kym hovory nie
No o dva roky budeš múdrejší a vymeníš operátora. Mňa tiež okrádali na nehoráznych poplatkoch do inej vnutroštatnej siete, ktoré boli vysoke ako ceny roamingu. Tak som im povedal bye bye a už rok som v O2. Za prachy čo ušetrím možem chlastať
Orange sú svine, ale t-mobile nie je o nič lepší, raz som narazila na fórum, kde bolo písané o t-mobile a tam dokonca aj jedna ich pracovníčka anonymne priznala, že je normálne, že napríklad každému pridajú na faktúre pár €, človek to nemá ako zistiť, lebo podrobný výpis faktúry nie je bezplatný a takto sa obohacujú
daj podnet na slovensku obchodnu inspekciu,,, ved plati zakon uz neviem ako pense sa vla ale hovori o tom ze ak si kupis od operatora 100 minut tak mas mat vyuzit 100 minut.... myslim ze presnejsie too bolo proti prepadavaniu kreditu treba pohladat... skus ja nemam casu momentalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
keď si v krčme objednáš pivo a polovicu piva nedopiješ, necháš ju v pohári a odídeš, očakávaš na druhý deň, že ti znova nalejú polovicu piva, ktorú si nedopil zadarmo, s tým, že ju máš predplatenú? Myslím, že nie
Asi som mnou nebudete súhlasiť, ale mne príde strašne nevýhodné brať si paušál aj s mobilom a napríklad dvojročnou viazanosťou. Je to veľmi nevýhodné, hlavne pre í bežných ľudí oplatí sa to možno len takím, čo sú napríklad podnikatelia a telefonujú veľa.
Ten telefón za korunu preplatí človek niekoľnonásobne, paušál bez mobilu je o dosť € mesačne lacnejší, takže ten mobil splácate aj v paušáli, , plus to, že napríklad o taký polrok budú ceny paušálov úplne iné a Váš paušál bude veľmi drahý a počas dvoch rokov sa Vám môže aj zmeniť situácia a ten paušál čo budete mať vôbec nevyužijete, ale platiť ho musíte.
@2 nie celkom vydarený príklad ale v tomto máš pravdu. Lenže pivo je vec hmatateľná a hovory sú abstraktné nevyprchajú ani sa nepokazia. Mne skôr ide o to že roky rokúce to šlo a odrazu nie.
Ono je asi pravda, že každú zmluvu si treba pred podpisom prečítať, lebo často sú tam chytáky. Len na druhej strane si neviem predstaviť ako by prebiehalo napríklad v predajni Orange, keby si človek napríklad 40 minút čítal tú zmluvu o pripojení, hlavne kvôli tomu, že sú tam skoro vždy fronty ľudí a tí by asi zavraždili človeka aj pohladom, keby si čítal tú zmluvu a zdržoval.
T- mobile sa mi nikdy nevyrovná