nie nie, bola som na party, a zobrali mi telefon, peniaze aa suknu...a na policiu ? ibaze v tom bude asik mensi problem..ja moc newem kde som bola a vela si z toho nepamatam..
no bud na tu policiu pojdes aj ked si nic nepamatas, alebo to nechas tak. obidve riesenia budu mat rovaky efekt, pretoze policia by nenasla ukradnuty mobil ani kebyze im das presnu adresu zlodeja
@13 nieze nepamatam, ale nechapem ako to stihli...proste nechapem..inak si veci beriem so sebou, ale nenapadlo by ma ze niekto to stihne za tu xvilu...a netusim kto to mohol byt, ked tam bolo par znamych ludi....
ak máš účty od tých vecí, čo ti ukradli, tak by sa to dali hradiť z poistenia domácnosti. A teda predpokladám, že keď už nie od sukne, tak od mobilu by si mohla mať
sorry ale ty si nechavas veci len tak lezat kym ty ides k baru? tak co as cudujes ze ich uz nemas? to dokonca ani nebola poriadna kradez len si niekto vzal co nasiel boze ja som svina
nho takze isla som si kupit kofolu..to mohli byt tak 2-3 minutky...veci som tam mala, a boli tam vacsinou znami ludia, fakt tak 3 cudzi...a tasky boli v rohu na stole..bolo tam 5 tasiek...a vykradli len moju...
tak to je ina vec, jasne ze bola dopice, ale uz ked mi nechaju vsetky doklady tam len kartu poistenca vezmu...a spiralu a ceruzku na oci, a korektor a zrkadlo mi nechali...aj noznicky sproste mozgy sfetene
nho, pomaly mi dochadza ze nemam z ceho fonovat... a sukna ma mrzi, krasa robota to bola, vela sme sa snou natrapili.. ale tak, nikdy neni tak zle zeby nemohlo byt horsie...ci ako ?
ohlásiť na polícií proti neznámemu páchateľovi efekt nulový resp. môže sa dostaviiť neskôr a to potom samôže stíhanie začať proti držiteľovi odcudzenej veci aj keď ju sám neukradol lebo by už bola nahlásená ako odcudzená to máš aj vtedy ak niečo nájdeš na ulici musíš to zaniesť na políciu
aky drahy telefon to bol? ak to bol nad 5000Sk a poznas svoj UN kod mam pocit tak sa to vola, tak ho mozu vypatrat. ak je cena telefonu lacnejsia mas smolu, ak ti ukradli aj doklady ako obciansky treba to nahlasit. a pokuta bude 500Sk.
Ale aby si nevedela, ako postupvat pri takychto veciach. dost smutne si myslim.
Ale choď na políciu. Pokiaľ nemáš nejaký starý mobil na typ Nokia 3510i a máš od neho všetky papiere tak sa to dá vypátrať. Aká je tam SIM nezáleží. Síce sa to dá nejako odblokovať ale na to už musí byť človek trochu lepší vo svojom fachu aby to zvládol. A máš 50 na 50 či to taký "fachmen" bol... Osobne poznám dva prípady keď niekomu šlohli mobil a v oboch ho našli. Síce jeden po pol roku a druhý po roku ale našli sa
ja po vsetkom, co som uz napachal, som bol predvcerom vratit znacku z auta co som nasiel, tak som dostal asi nejake tie plus body k predoslym incidentom
@53 prosim ? a toto si mose dovolit napisat clovek, co ma v zieote nevidel, nikdy sa so mnou nebavil proste ma nepozna ? tak dakujem...aspon wem co si mosem myslet o tebe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Zavolaj operátorovi nech ti bloknú simku, hybaj to ohlásiť na políciu a zmier sa s tým, že sa to nevyrieši.
Začni zarábať na nový telefón.
Ale aby si nevedela, ako postupvat pri takychto veciach. dost smutne si myslim.
ja po vsetkom, co som uz napachal, som bol predvcerom vratit znacku z auta co som nasiel, tak som dostal asi nejake tie plus body k predoslym incidentom
a mas vystizny nick sa mi zda...