neskúšala si sa tam u vás spýtať v obchodoch s nábytkom, či ti ju nevedia niekde objednať/zohnať? sesternica s jej manželom mali okrúhlu, ale netuším, kde ju kúpili
@31 to @14 je taky shit az to boli, to je sprosta postel nekvalitna na ktorej by nikto nespal keby nedali zo stran dalsie narychlo ocalunene kusy dreva aby to vypadalo jak kruh...aj tak to dufam nikto nekupi -.-
@klaudiqaaa v KIKA mali kruhovú. bola červená, v čele mala zabudované rádio, a odhliadnuc od toho, že vyzerala jak do bordelu, chcem ju mať doma aj ja! len skús ju dať do rohu izby...
ale to je už pár rokov, asi to bolo v čase, keď otvárali predajňu v ba.
@luc.ka Fúha no škoda že až teraz prerábame byt pobehala som asko aj kiku a nemali ju tam ale dostala som tip že majú takú a bielu ( ) v jednej predajni na Kukučinovej v KE, takže sa tam pôjdem pozrieť a snáď si splním sen
@klaudiqaaa keď nie, daj si spraviť na mieru. teda v mojej predstave to pre šikovného stolára nie je problém. ako základ obyčajná manželská posteľ, na to kruhový rám, a tam tie oblúky niečím vyplniť. no ako aj sama by som si spravila
Skús dopytové systémy, nedávno o nich bola reportáž v televízii. Môžeš si tam zdarma dať požiadavku a oni ju zašlú firmám, ktoré ten výrobok majú a tie už ti potom sami napíšu. No uvidíš je ich viac, o tomto bola tá reportáž. » www.aaadopyt.sk/dopyty/9-nabyto...
@julianzadon ďakujem pekne, posteľ už mám ale určite to využijem na zvyšný nábytok, keďže zohnať biele lesklé skrinky je ako nájsť ihlu v kope sena, dík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@baggy do izby s rozmermi cca 4x4 metre úplne vpohode si myslím
otestujeme spolu ?
to nevadi
@emmka98765 ikeu v KE nemáme, ale čo som pozerala na ich stránke, tak tam nemali... :/
ale definitivne tu postel oznacujem za bullshit tyzdna
a daj si to poslať poštou
» cgi.ebay.com/NEW-Couture-Can...
a budete sa k sebe hodiť
videla som novší príspevok na AS.
- je prakticky nezohantelna
- ak aj tak si viem predstavit ten siroky vyber
- bude predrazena jak svina
- matrac clovek aby kupil spolu s nou a potom najblizsich 30 rokov nemenil lebo novy nezozenie
- kruhove plachty, postelne one nevim jak sa to vola tiez ziadna sranda zhanat
- treba mat na nu izbu o rozmeroch mensieho hangara
- umiestnit ten kram v priestore tiez zaujimava uloha tak aby sa dalo okolo neho existovat
- plocha ktoru to zabere/plocha vyuzitelna tiez dost blby pomer
- viacej ma rychlo nenapada, tipujem ze viacej zisti clovek co si ju kupi po case ked ho prejde uvodne nadsenie
a do 4x4m miestnosti asi ťažko,to skor niečo čo dal @14
ale tipujem že zháňaš podobnú,daj do googlu circle bed alebo round bed a kochaj sa
@mezomus super môžeš mi napísať do TSky..a koľko by ma to u neho približne stálo?
nie je to síce kruh , ale tak
ale to je už pár rokov, asi to bolo v čase, keď otvárali predajňu v ba.
» www.google.sk/imgres?imgurl=h...
» www.pinksuperstore.com/pink_details/pi...
» www.alibaba.com/product-gs/3488...
Ináč už som našla a kúpila ale ani z časti sa nechytá na tú zo @48
» www.grandluxuryplaza.pl/Okruacutehla_po...
Skús dopytové systémy, nedávno o nich bola reportáž v televízii. Môžeš si tam zdarma dať požiadavku a oni ju zašlú firmám, ktoré ten výrobok majú a tie už ti potom sami napíšu. No uvidíš je ich viac, o tomto bola tá reportáž. » www.aaadopyt.sk/dopyty/9-nabyto...