Áno, úplne hádam odkedy mám zuby, neviem, prečo to robím... Kvôli nervozite to asi nebude lebo nie som nervózna úplne vždy.... A už veľakrát som sa snažila prestať a nejde to :/
ale ja som v detstve závidel spolužiakom, že im učiteľka povedala, že škriabu ako kocúr a mne to nikdy nepovedala, tak odvtedy tak strašne píšem a už škriabem *-*
@mcvpn viem lebo mám traumatické zážitky keď v 3. triede pri diktáte učitelka nadomňou stále a ziapala nech píšem pekne a nečakala na mňa a nestihla som polku napísať a dostala som prvú 5
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
fuj dpc -.-
Je to hnusné.
Dokonca mi je nepríjemné, keď sa ma dotýka niekto, kto si obhrýza nechty.
ale ja som v detstve závidel spolužiakom, že im učiteľka povedala, že škriabu ako kocúr a mne to nikdy nepovedala, tak odvtedy tak strašne píšem a už škriabem *-*
chcela by som mať v škole spolužiaka podobného typu.... mňa za to furt buzerovali! :/
veď aj mňa, ale ja som sa v tom vyžíval
lenže teba nebuzerovali tak ako mňa ja mám ešte tú nevýhodu že som ženskéího pohlavia a stým je podla starých komunistiek nezlúčitelné škaredo písať!
tak ja som mal iné staré komunistky, ktoré si to mysleli o chlapcoch
počkaj... však možno ona môže za moje známky!!!