Aké boli vaše prvé PC hry, ku ktorým máte špecifický vzťah?
U mňa to bol napríklad Prince of Persia, úplne prvá verzia... Neprekonateľné ... Ani teraz ma to neprestáva baviť
Ja som hrávala ešte na Amige nejaké staré, ktoré som mala na DISKETE. Ale boli super. Také nejaké autíčka a vláčiky a tak. A bolo nejaké, že Sever proti juhu.
no tak ja som drvila Formulu 1, Prehistorik a Princ of persia úplne prvú verziu a zaujímavé je že sa to objavilo na počítačoch v škole takže to tam teraz drvia všetci
@22 nepredáš my ho? ten môj asi už nepôjde, chýba tam ramka a pochybujem že takú ešte niekde zoženiem @23 si my pripomenula Jazza Jackrabbita 2, prvá hra ktorú som prešiel viac ako 20x a neprestala ma baviť, prvá hra pri ktorej som použil cheaty
naj old games hram este doteraz rollercoaster tycoon 2 a nfs 5 povazujem za naj hry ake som hral tie nove su sice po grafickej a fyzickej stranke omnoho omnoho omnoho premakanejsie ale predsa.. spomienky
@29 dajme tomu že to má takú hodnotu ako starožitnosť ale je celý zavírovaný, minule som skúšala nejaké diskety odtiaľ dať do normal. compu, a myslím že ho to trošku poškodilo
fuuu ta Dyna Blaste...aleuplne prvu hru este stale mam je to Al unser JR arcade racing formule ale fachci to le na win 95 takze mam uz smolu ....ale dalej to boly crazy designer NFS 3 a tak milujem tieto hry DUNE 2000 AOE2 a tak ...
na ataricku 800 z kaziet: robbo, spy hunter, mercenary, videopoly, boulder dash, ghostbusters, pool, robin hood.. za posledne 2-3 roky vzniklo na atari cez 50 hier a rovnaky pocet dem, sledujem
no a pc - carmegeddon, doom 1,2, theme hospital, gta1, transport tycoon, ufo enemy unknown, ufo terror from the deep, cannon fodder a pod..
Wolfenstein 3D, Doom, adventúrky od Lucas Arts ako Monkey Island, Indiana Jones, Full Throttle a pod.
Kopu z tých hier je portnutých na Symbian, takže ich na mobile hrávam pokaždé, keď je v škole nuda =D
Kingpin, Quake 2 Quake 3 arena, Comandos, Hlaf Life 1, Blood, Blood2, Medal of Honor, Age of Empires, Age of Empires 2 toho je tak vela ale boli to super hry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@23 si my pripomenula Jazza Jackrabbita 2, prvá hra ktorú som prešiel viac ako 20x a neprestala ma baviť, prvá hra pri ktorej som použil cheaty
no a pc - carmegeddon, doom 1,2, theme hospital, gta1, transport tycoon, ufo enemy unknown, ufo terror from the deep, cannon fodder a pod..
Kopu z tých hier je portnutých na Symbian, takže ich na mobile hrávam pokaždé, keď je v škole nuda =D