lubim lubim lubim
najprv som ich jedla s hnusom a jedla som ich preto, lebo mi boli strasne nechutne (zelene s kapiou )
potom som zacala jest normalne zelene a zacala som ich mat rada
a teraz ked vidim cierne, tak mi az tak srdiecko poskoci
ano olivy mám rád, používam ich často k jedlám, či šalátom, dodávajú chuť a nahrádzajú sol. Prípadne ich jem samostatné so syrom so zelenou plesňou. je dobre k vinám a podobne. hodí sa skoro všade. Myslím že na to sa naučiť nedá, to skor máš alebo nemáš rád, ale kto vie možno ak ti niekto niečo navarí kde sú olivy, a máš tu osobu rád zvykneš si
@kuvincik rovnako v mojom pripade. zacali mi chutit ked som mal mozno 15 rokov, dovtedy sa mi dost hnusili. cim castejsie som jedol nivovu pizzu s olivami, tym lepsi bol moj vztah k nim a teraz si ich dam kludne aj samotne. cierne aj zelene.
zelenych som sa nevedel dojest. po par rokoch uz som ziadne olivy nechcel. ale tak uz asi rok mam rad cierne v naleve. a robim si salat z nich, alebo len tak zjem.
najprv čierne ... po malých kúskoch.. že pol olivy, trištvrte..a treba ich prv zjesť s niečím (súčasť šalátu alebo taak..) ..potom pridávať a neskôr si zvykneš aj na zelené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
najprv som ich jedla s hnusom a jedla som ich preto, lebo mi boli strasne nechutne (zelene s kapiou )
potom som zacala jest normalne zelene a zacala som ich mat rada
a teraz ked vidim cierne, tak mi az tak srdiecko poskoci
Keď som bola malá, otec mi z nich vždy "vycucol" tú papriku a ja som zjedla olivu (a spočiatku mi nechutili, ale tešila ma takáto kooperácia)
objasni mi to hh
co mas doma olivovy haj a nemas na jedlo ci preco sa chces na ne naucit ?