Cauko..chcela by som poradit..bola som u kadernicky na ombre ale nejak sa jej to nepodarilo. Vyzera to celkom divne pretoze mam nafarbene max 3 cm koncekov a nespravila mi to postupne ako som chcela..chcem to nejak zachranit a rozmyslala som nad lorealkou
čo takto ísť k inému kaderníkovi? spolužiačka si robila ombre doma s mankou, farbili to na trikrát a vyzerá to hnusne aj keď mne sa to všeobecne nepáči..
Ahoj, s tou lorealkou na ombré majú váčšinou dobrú skúsenosť, robí to prirodzený efekt a nie je s tým ťažké robiť. A na tie už nafarbené, resp. odfarbené vlasy to chytí tak, že budú ešte o trošku bledšie.
väčšina báb to má otrasne spravené a vyzerá to asi tak, že si niekoľko rokov dozadu nafarbili hlavu a nechali to potom odrásť.
podľa mňa sa v tomto oplatí investovať do ozaj dobrého kaderníka. ale čo sa týka tej farby, poradiť ti neviem, lebo neviem vôbec, aký je toho výsledný efekt, čiže sa zbytočne vyjadrujem (a iba som chcela vyjadriť poľutovanie nad vydarenesatváriacimi účesmi)
ak nemas velmi skusenosti s farbenim doma a nemas sikovne ruky, radim ti, nerob to..ked tak uz chod za druhym kadernikom ale neriskuj to doma..ja som to skusala raz a skoro ma je*lo, tyzden na to som si bola vlasy hned zafarbit tonovackou, aby sa farba kus zjednotila, ale tie zasrane zosvetlene pramene mi vidno furt, tiez ma sere ze to ma kazda druha na hlave..uz som mala svoje prirodzene konecne po rokoch, dlhe a teraz som si ich zase doje*ala touto lorealkou, znicene, vysusene konce vlasov, teraz znovu budem cakat min dva roky kym to zostriham pri mojej dlzke..tie drogeriove farby su velke zlo, lepsie je si priplatit u kadernika
ak by si to predsa chcela sama skusit... no tazko sa hodnoti, neviem, aku mas vychodiskovu farbu vlasov ani jednu ani druhu. vacsinou co som videla, ze babam dobre chytilo ombre bolo, ked si farbu nanasali odspodu od koncekov a tak do stratena. ale kedze konce uz nafarbene mas, skor by som zvolila nejaku vyslovene blond farbu, ktora je zaroven odfarbovacom, aby sa ti to nielen odfarbilo, ale aj zafarbilo... plus by som to urobila tak, ze by som naniesla farbu napriklad na 5 cm konce a potiahla ju stetcom do stratena este 2 cm, o 10 minut zas trosku vyssie a o dalsich 10 minut este vyssie.
btw. ombre je out, teraz frci sombre aj to uz dosluhuje... skor je teraz in take prirodzene melirovanie, len si nepamatam nazov, iba techniku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
podľa mňa sa v tomto oplatí investovať do ozaj dobrého kaderníka. ale čo sa týka tej farby, poradiť ti neviem, lebo neviem vôbec, aký je toho výsledný efekt, čiže sa zbytočne vyjadrujem (a iba som chcela vyjadriť poľutovanie nad vydarenesatváriacimi účesmi)
Dúfam, že si jej za to nezaplatila. Ách, tieto naše " kaderníčky "
ak by si to predsa chcela sama skusit... no tazko sa hodnoti, neviem, aku mas vychodiskovu farbu vlasov ani jednu ani druhu. vacsinou co som videla, ze babam dobre chytilo ombre bolo, ked si farbu nanasali odspodu od koncekov a tak do stratena. ale kedze konce uz nafarbene mas, skor by som zvolila nejaku vyslovene blond farbu, ktora je zaroven odfarbovacom, aby sa ti to nielen odfarbilo, ale aj zafarbilo... plus by som to urobila tak, ze by som naniesla farbu napriklad na 5 cm konce a potiahla ju stetcom do stratena este 2 cm, o 10 minut zas trosku vyssie a o dalsich 10 minut este vyssie.
btw. ombre je out, teraz frci sombre aj to uz dosluhuje... skor je teraz in take prirodzene melirovanie, len si nepamatam nazov, iba techniku.