no v prvy tyzden,by si mala este puzivat kondom,pretoze este aj tak nie si uplne chranena pred otehotnenim ,kedze ide len o prvy tyzden podavania hormonov...inac ked si das tabl do 12 hodin od normalneho casu davania,nic sa nestane..je to aj na tych letakoch pri tabletkach popisane...ak si das neskor,ako 12hod,tak pre istotu mas pouzit ochranu.
myslím že 6 hodín by nemalo spraviť nič, horšie by bol deň, ale 6 hodín je myslím ok. Svinstvo je to možno aj tak.... žiadna antikoncepcia nie je 100%, jedine celibát
@2 a ako prosim ta chces oplodnit vajicko, ked jednak nebude vypudene vonku, a jednak budu steny maternice pokryte hlienom, ktory aj keby sa vajicko nahodou vypudilo, nedovoli zahniezdenie
neviem vycitat ci ide o prvy tyzden noveho balenia (pri opakovanom uziti), to uz ma telo stabilnu hladinu hormonov, cize do 12 hodin to este neovplyvni natolko ucinnost , po dvanastich hodinach klesa ucinnost ... percentualne o nejakych 20% do 24 hodin .. ale kazda antikoncepcia je na tom inac ... ak sa ale jedna o uplne prve balenie, je spomenuty koment o neucinnosti pravdivy, niektore typy HAK zacinaju byt ucinne az po 10- a viac dnoch uzivania, ja sama uzivam HAK nejakych 5 rokov (s nutnou prestavkou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
inac, zda sa mi, ze niektore tabletky maju tusim az 10-12 hodinovy interval, pocas ktoreho je moznu ju vziat, ak sa zabudla uzit v normalnom case