Ahojte, zajtra si idem dať prepichnúť peru a chcela by som sa spýtať či nepoznáte nejaké dobré on-line stránky kde sa dajú objednať krúžky alebo podkovy do pery.. googlila som, ale veľa som toho nenašla, tak by som bola vďačná za pomoc
@grietusha noo dik aspon si ma upozornila len nejdem celkom do studia, iba k neoficialnemu dievcatu co to prepichuje ale kamoska mi povedala ze tam nejake piercingy predava tak ak tam budu mat taketo tak si to kupim rovno od nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
poviem ti to takto. aj ja som raz bola blbá a objednala som si pierce z netu. v štúdiu mi potom náš Pišta (čo prepichuje) povedal, že
1. je to nekvalitný materiál
2. nikdy nemôžem trafiť šírku svojej pery, čo sa mi aj podarilo, pretože som si objednala dosť dlhý labret a trčal by mi z pery.
takže som sa vykašľala na internetové pierce, radšej si zaplatím viac v štúdiu, toľko ma to zasa nezabije
dúfaj, že má všetku dezinfekciu a dobré nástroje. a že to nerobí krivo, lebo budeš nadávať pekne dlhú dobu
nemám nič proti laickým prepichovačom, ale na prvý pierce by som k nim nešla a pokiaľ nevidím ich prácu na iných ľuďoch, tak už vôbec nie.
pokiaľ jej však veríš, smelo do toho