Radšej sťahujem bo furt narazím na takú kde odo mňa vyžadujú stiahnutie nejakého gotclip pochybovačného programu alebo že si musim zaplatiť aby som mohol pozerať a chobotiny :ehm:
@dannyd14 sťahujem jedine cez torrent...nikdy v živote sa mi nestalo že by mi film nešiel či podobne A ešte jedna vec, nepozerám online takže neviem ako to je, no pochybujem o tom, že sú tam najnovšie filmy .
@nats počkať si hodinu na film, to je fakt niečo strašné a o tom mieste v nb ani nehovorím, ešte že si to napísala, odteraz sa budem báť či mi nevybuchne
@marek15693 neviem teraz o com tocis, kde som povedala ze je to hrozne dlho a alebo ze mi vybuchne, len som ti dala dva dovody, preco tvoj komentar "pozerat online je blbost" je blbost okrem toho pozeram dost serialom a stahovat kazdu jednu cast, no dakujem pekne
@marek15693 nejde o funkcnost len, ale napr. ked ten film sa ti nepaci, tak skoda zabiteho casu stahovanim (radsej online a hned k dispozicii, ako cakat) a tiez sa moze stat, ze ti vybehne trojsky kon ....ako nemam nic proti stahovaniu, ale tvrdit "online pozeranie je blbost" je blbost : - ma to svoje vyhody
@nats Videl som už strašne veľa seriálov a filmov. Všetko som mal stiahnuté a nie je to žiadny problém. Ja som len vyjadril svoj názor. Prepáč mi za moju drzosť
@dannyd14 tak pardón ale pre mňa je to blbosť 80 % filmov ktoré sťahujem je HD 1080p ... takže tak online by som film v takej kvalite asi ťažko našiell ešte k tomu pozerať to na nb by bola fakt škoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
treba sťahovať
Inak dpc uz milionte forum o filmoch, sa uvedomte ^_~