- CS ale ak flash tak sword and snadals som hraval a na dlhsie casy bol runescape alebo este travian... a este jednu masakernu hru sme drtili sa to volalo robot rage abo neako tak
ogame , travian , runescape , eve online , freelancer , knight online atd.
ak take s instalackou tak odporucam Second Life, nieco ako virtualny svet, kde ma kazda krajina svoje miestecko, obchody, kde su peniaze, firmy a horda veci, siat a chat samozrejme .. ak hry cisteho charakteru: WoW, CoD 4, W3TFT, CS atd.
Mozem ti poradit... eve online ...nieje to hra pre wowkarov a je to hra rozsiahla zlozita a strasne prepracovana .. ak ju zacnes hrat urcite sa ti bude pacit .. zo zaciatku to chce sice trpezlivost ale to kazdy normalny clovek zvladne
nezacinaj s online hrami... je to zavislacina... a ak nato nebudes mat cas aj tak ta budu nicit (ale to plati len pre tie flashove a pre tie, kde proste musis byt pravidelne)
» gangsters.sk/signup.php?REF=... čisto slovenská hra môžte tu páchať trestné zločiny hrat automaty ruletu.... vytvorit gang atd.... uplne ako real život skuste!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» it-bits.pl/www/robbo/robbo...
ak take s instalackou tak odporucam Second Life, nieco ako virtualny svet, kde ma kazda krajina svoje miestecko, obchody, kde su peniaze, firmy a horda veci, siat a chat samozrejme .. ak hry cisteho charakteru: WoW, CoD 4, W3TFT, CS atd.
» www.erepublik.com/en/referrer/Bur...