Nechcela by som taký, hanbila by som sa veľmi, zbožnujem ľudí spoznávať normálne mám rada ked vidím ich prvé reakcie ako sa chovaju proste rada ľudí pozorujem ako sa pozeraju kedy uhýbajú očami a podľa toho sa tvorí aj moj vzťah ku nim.......podľa mňa mať vzťah cez internet je ako mať sex až po svadbe ..... dobre nie úplne ale proste je to ako mačka vo vreci.....často sú ľudia veľmi rozdielný na internete a v realite a ako sa môžeme zamilovať do človeka, ktorý vlastne neexistuje alebo je ako ala škrupinka vo vnútri niekoho iného
Je to nanič, človek vie písať ozaj o hocičom, krásne veci, milé veci, láskyplné veci, ale jednoducho realita je realita. Tam sa človek prejavuje, tam ho človek cíti, môže sa ho dotknúť, tam sú tie ozajstné pohľady a všetko ... neviem, možno v prípade nejakej dočasnej situácie, ale nie dlho ...
Mala som, ťahali sme to rok, nie je to reálne Ale teda my sme sa poznali aj osobne, nie len cez net a dalo mi to dosť, ale aj tak by som už do toho viac nešla.
Síce poznám ľudí, ktorí takto na diaľku fungujú a berú to viac-menej v pohode, ale pokiaľ v dohľadnej dobe nie je možnosť ten vzťah zmeniť na "normálny", tak v ňom podľa mňa nevydrží nikto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale už som bola (kedysi dáávno) platonicky zaľúbená aj cez net, jasné že sa to dá, ak si niekoho moc pripustíš k telu (obrazne povedané)
Nič pre mňa, ja som na také špásy príliš mojkavá.
Síce poznám ľudí, ktorí takto na diaľku fungujú a berú to viac-menej v pohode, ale pokiaľ v dohľadnej dobe nie je možnosť ten vzťah zmeniť na "normálny", tak v ňom podľa mňa nevydrží nikto.