Najviac ma asi poburila sekcia potraviny..kolko ludi zomiera na hlad..ako to cislo sa zvysuje..a ako neuveritelne stupa kolko USD sa dava na liecenie obezity....P.S 15.461 dni do vycerpani ropy je 42 rokov pri dnesne
aj tak s tím nič nespravíme tak čo... možno keď bude dákych 5 rokov pred vyčerpaním ropy tak fakt začnú usilovne hľadať náhradu toť vše čo si o tom myslím
@filus to už bude neskor 5 rokov pred vycerpanim ropy uz budú milirdy ludi mŕtvych..vlea lusi si neuvedomuje ze to neni ze ropa stoji cca rovnako a ked sa mine tak nie...ci blizsie je koniec tym rychlesjie stupa cena ropy...
@natashatko a čo sa mam zaujimat? citat emo blogy ako si trhat tili alebo citat bulvar aby som vedel ktorej "celebrite" padlo nieco do oka? diky to mi netreba:/
@sosita no zufalci su fakt tí čo tam čumia cely den ale kto to obcas čekne tým sa ukazuje niečo iné..že asi človek nije len obmedzeńy na svoje "problémy" a má...ehm...všeobevné povedomie" o problémoch ovela vyššej dolezitosti ako osobne chvilkove nezhoy....
@rozmarinzkrajinyx tá stránka je asi náhrada človeka, ktorý by ti povedal "Ľudia sú kokoti."
Ale naozaj, podaktorí obyvatelia tejto Zeme sú fakt hlúpi a obmedzení. Smutné na tom je to, že i keď sa o niečom takomto dozvedia, vôbec ich to netrápi.
Samozrejme je to výborné na to, aby mal človek istý prehľad.
@sosita Hlavne v USA...tam niesú ludia sprosty..len ked tam tam ma priemerna domacnost denne zapnutu tv 7 hodin ci kolko...brainwahing in progress ..tak sa potom necudujem ze na youtube je plno hovasdin typu rekord v pocte kopnutí do vajec
@romanzkrajinyx aj ked vyťažia všetku ropu .... je to obnovitelní zdroj .... on sa za pár 100vák rokov nahromadí a bude znovu ale nebude tak veľa ako bolo teraz ....
@romanzkrajinyx no, ja som celkovo mizantrop, takže na miesta, kde takéto hovädá žijú, by som najradšej zhodila bombu.
Ja sa o takéto veci aj zaujímam, robila som na našej škole prieskum Ekologickej stopy, ktorá ti vyráta, koľko Zemí by ľudstvo potrebovalo, ak by každý žil ako ty. Tie výsledky boli desivé...
ak chceš, môžeš to pozrieť teda ak to ešte nepoznáš
@miskoo6 dufam že píšeš ironicky..alebo pod to neznámou x si predstavujes cislo 10 000...ropa je predsa...oh my gosh....daj si do google..kolko a ako vznika ropa...prsote v pocas druhohor a tretohor sa rastliny postupne vplyvom tlaku a tepla (bez kyslíka)premenili na ropu....drhory skoncili pred cca. 65 milonami rokov....
tie výdavky na obezitu nie sú ani tak preto že by sa ludia až tak strašne prežierali, ale preto že v súčasnosti je kvalita jedla tak mizerná že keď má človek čo i len trochu náchylnosť na priberanie, tak pribere. do jedla sa namiesto cukru pridávajú lacnejšie náhrady ako izoglukóza alebo umelé sladidlá, ktoré ľudské telo nevie spracovať, preto sa v človeku kumulujú a 10 násobne zvyšujú riziko obezity. repný cukor sacharóza sa mení na energiu, ale tieto sračky čo pridávajú všade sa nepremenia na energiu ale hneď uložia. Je tu kopa presladených produktov od jogurtov po malinovky kde pridávajú tony týchto vecí. niektoré umelé sladidlá ešte viac zvyšujú chuť do jedla tým že v mozgu vytvárajú ilúzia pocitu sladkosti a človek po tom celý deň myslí na sladké
@deadlyliving to aj mňa často sere že stým nemôžem nič urobit raz dúfam sa mi podarí to zmenit a pomôct aspon pár ludom
@picasso samozrejem, máš pravdu ja si myslím , že skutočnú"potravinu" som ja asi ešte ani nejedol..jedine tak zo zabíjačky..to sem tahat nejdem ale musíš uznat ze v USA je to hrozné ale si tam za to možu sami...Mcdonald a tak...tam si nevaria tam je to nieco cudne..tam sa chodi chudobnejsi do MCDonald a a bohatsi do restík...ked prisiel Jamie Olivier do tej skoly a tam boli 10 rocne deti co nikdy nevideli noz ani vidlicku..vsetko jedli lyzicou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale rada si to pozerám
Ale naozaj, podaktorí obyvatelia tejto Zeme sú fakt hlúpi a obmedzení. Smutné na tom je to, že i keď sa o niečom takomto dozvedia, vôbec ich to netrápi.
Samozrejme je to výborné na to, aby mal človek istý prehľad.
Ja sa o takéto veci aj zaujímam, robila som na našej škole prieskum Ekologickej stopy, ktorá ti vyráta, koľko Zemí by ľudstvo potrebovalo, ak by každý žil ako ty. Tie výsledky boli desivé...
ak chceš, môžeš to pozrieť teda ak to ešte nepoznáš
» ekostopa.sk/...
» ekostopa.sk/... moja-ekologicka-stopa
@picasso samozrejem, máš pravdu ja si myslím , že skutočnú"potravinu" som ja asi ešte ani nejedol..jedine tak zo zabíjačky..to sem tahat nejdem ale musíš uznat ze v USA je to hrozné ale si tam za to možu sami...Mcdonald a tak...tam si nevaria tam je to nieco cudne..tam sa chodi chudobnejsi do MCDonald a a bohatsi do restík...ked prisiel Jamie Olivier do tej skoly a tam boli 10 rocne deti co nikdy nevideli noz ani vidlicku..vsetko jedli lyzicou..