Ked uz sme sem zacali davat linky na duchalplne temy apelujem na " Fenomen elektrickeho hlasu" tak si precitajte tento super cuper zaujimavy clanok o bradavkach britney.
fakt niekedy nemaju ti novinari nic ine na praci,ako riesit blbosti? to ako ked sa na Haiti stala katastrofa a skor bol clanok o tom,ze Katy Perry ma akne..pricom akne ma neskutocne vela ludi a je to uplne bezne
neviem kto je katy perry xD, ale stale take nieco riesia. Staci si pozriet obalku Noveho casu. Vcera tam bola napriklad odfotena nejaka slovenska celebrita zo showdance ( najlepsej tanecnej show ... ooo xD ) jak je ozrat alebo co to bolo xD
Sarlett Johanson raz povedala : ,,Mám rada poriadok a všetko na svojom mieste." A novinári z nej urobili psychycky chorého človeka, ktorý je posadnutý čistotou a poriadkom.. Ja to fakt nechápem.. Niekedy sa mi chce až plakať akú p*čovinu ešte nevymyslia !?
jezisikriste....to je diabolsky kruh teraz sa idu pokakat ze ma ovisnute prsia (strasne strasne, uplna KATASTROFA , ale keby si ich nechala "spravit" tak sa im zase huba nezastavi... asi fakt nemaju o com pisat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov