Je možné,aby baba mohla znásilniť chalana??
Lebo veď keď mu to robí nasilu,tak sa mu ani nepostaví,tak ako si s nim má užiť,keď to proste nejde???
Síce môže byť pravda,že keď chalan vidí dáku peknú babu a chce od neho sex,tak asi nepovie nie...=D
Ale č
tak ale som uz pocula ze aj zena znasilnila... ale znasilnit to neni len ze rovno sex... to mas aj take ze ti pedofili nutia male deti aby sa na nich divali pri masturbovani a tak tak... no fuj zla tema
@12 to je pravda
mozno s buchackou pri hlave by sa dal ukecat
ale inac fyzicky sa to nezda ani mne...dost nespravodlivost
ehm..raz v jednej z tych kokotnych telenoviel zena znasilnila chlapa priputaneho k posteli chudak taky zdrveny bol. ale ani to nechapem..sice, ked ho velmi nadrazdi tak si pytlik moze robit co chce aj chlapovi proti voli alebo nie?
da sa to...len chlap sa nekedy nedokaze ubranit tomu, ze s amu jednoducho postavi..je to adekvatna rearcia...a toto ty nevies?si sa ma mohla rovno spytat a nezakladat diskusiu ktora tu uz bola casto rozoberana..prepac ze som ta sprdol...ale je to tak a taky je fakt... @19 ja som zivy dokaz vynimky...
Akože teraz som zmetena to akože mislite ze chlap znasilni chlapa ci baba znasilni chlapa?Je to divne ale ako moze znasilnit baba chlapa cim bi ho len vystrasila no nevim toto som este nepoculaa!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a....
» www.birdz.sk/forum/ako-da-zn...
» www.birdz.sk/forum/da-vobec-...
mozno s buchackou pri hlave by sa dal ukecat
ale inac fyzicky sa to nezda ani mne...dost nespravodlivost
ehm..raz v jednej z tych kokotnych telenoviel zena znasilnila chlapa priputaneho k posteli chudak taky zdrveny bol. ale ani to nechapem..sice, ked ho velmi nadrazdi tak si pytlik moze robit co chce aj chlapovi proti voli alebo nie?
@19 ja som zivy dokaz vynimky...