stalo sa Vám niekedy, že sa vám nesbíval zrvna najpríjemnejí sen a k tomu sa pár krát opakoval? Mne sa to v poslednom období stáva často, až priveľmi a neviem čo si o tom mám myslieť. Ide o jeden sen v ktorom rýchlym krokom po BA k
Mne sa v poslednej dobe stále sníva o škole, o bývalých spolužiakoch a spolužiačkach a tak. Vždy som nesmierne rada, keď sa zobudím a zistím, že už do tej školy nechodím.
mne sa snival sen ktory bol zakazdym o tom istom len vzdy to inak vyzeralo,asi to bolo na inom mieste ale zakazdym tam bola rieka, kamene , psi a snowboardista
Mne sa stále opakuje jeden sen,ale vždy z iného uhla.Je o maturite.Raz sa mi sníva o tom,že sa trasiem pred maturitnou komisiou,druhý raz sedím v autobuse,a idem do školy spraviť maturitu,tretí raz zase že sedím pred učebnou a o chvíľu má nastať môj okamih pravdy,štvrtý raz zase o tom,že už mám po maturite a som veľmi nešťastná.
Aspoň vidíte,ako dokáže škola človeka totálne zničiť.
noo heej stava......mnee sa snivaju velmi cudnee sny......aa raz sa mi snivalo zee sme isli niekde do lesa cela rodinka na prechadzku a ja som niekde odbocila, presla som pomedzi nejakee domy a potom tam bol most....presla som na druhu stranu aa tam bol uplne iny sveet......aa asi tak o rook sa mi snivaloo to istee, alee so sebou som zobrala aj sestru xDD........aa raz sa mi snivaal taky cudny seen na pokracovaniaa......kazduu noc nieco pribudlooo xDD.....
možno sa ti to opakuje pretože nato stále myslíš... mne sa už trikrát za sebou snívalo, že umieram na rakovinu... takže uff... čo ja viem? môže to mať asi najskôr nejaký psychický podklad nie?
ked som bola menšia tak sa mi snad každu noc snival sen ako nastupujem do vytahu a ked som tam tak vytah sa utrhne a pada dole .. no nikdy nestihol spadnut lebo ho vystriedal iný sen xD alebo že som išla po schodoch v bytovke že idem domov a nevedela som nájsť správne dvere .. potom som zistila že som v uplne inom dome xD ... ale to bolo niekolko raz za sebou alebo po nejakej dobe a potom sa mi to prestalo snivať a teraz si na sny ani nepametám xD
No ahojky.Skusil si sa nad tym snom zamyslet??Mne sa tez casto opakuju sny...Mozno si budes myslet ze som total blazon ale newa...Raz som kukala v TV ze wedci zistili ze cloveku sa sniva to po com tuzi co chce dosiahnut,z coho ma strach alebo to co mu hrozi...skus najst v tom sne nejaky zmysel alebo dovod preco by sa ti to mohlo snivat.Pozri naozaj mne sa snival jeden sen noc co noc a ked som naslA v nom zmysel tak sa mi prestal snivat
ked som bola mladsia snival sa mi casto sen taky ciernobiely ako takeho panačika ide njaka veľka guľa zavaliť..a stale sa mi to snivalo a zvykla som sa este aj rozplakať a spadnuť na zem
jediny sen co sa mi snival casto bol ze som bola na kupalisku a zrazu z bazena víde zralok a odhryzne mi nohu..a ked vstanem stale myslim na to ze hadam mi dorastla ale uz sa mi to dlhsie nesnivalo,uff
Mne sa často sníva nejaká prkotina a potom si uvedomím, že nadväzuje na nejaký starší sen a situáciu už poznám, pričom ten predošlý sen si vôbec nepamätám, je to len pocit.
Alebo sny na pokračovanie...ale tie sú také, že sa ani zobudiť nechcem 8)
@wewka toto som si myslel a stále myslím ale neviem si to presne vysvetliť a takú akú verziu si myslím, že by mohlo byť, že mi pomôže niekto veľmi známy alebo tak dáko keď budem v najhoršom ale neviem. Ale anposledy sa do sna priplietol spolužiak, ktorému fakt verím a najprv som ho zachránil a potom sme sa pohádali. Takže vlastne najskôr sa asi dačoho bojím.
no co ti na to powem asi to tak bude.Sny ti chcu ale aj naznacia naozaj wela len sa v nich treba wedet orientovat ...mozno to teras neovladas ale postupom casu sa nauci stuck_out_tongue:ozri mne sa minuly tyzden snival sen a tam mi naznacovalo ze sa daco zle stane ...a vcera sa stalo
@klidopido wes co nikdy nebudes wedet co ti presne naznacuju .......oni ti nenaznacia ze zajtra pojdes s babou cu sa ti paci na rande ale proste ze sa stane neco krasne bude sa ti snivat daco pekne..............a ani vtedy ti sny nenaznacia ked nekto zomrie teda mne sa stalo ze ked dakto zomrel sa mi snivalo den pred tym s krvou ,,,,,,ale to zalezi od kazdeho cloweka inac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Aspoň vidíte,ako dokáže škola človeka totálne zničiť.
@iwulik to ma tiež napadlo, ale niako si to prense vysvetliť neviem
jediny sen co sa mi snival casto bol ze som bola na kupalisku a zrazu z bazena víde zralok a odhryzne mi nohu..a ked vstanem stale myslim na to ze hadam mi dorastla ale uz sa mi to dlhsie nesnivalo,uff
Alebo sny na pokračovanie...ale tie sú také, že sa ani zobudiť nechcem 8)
no co ti na to powem asi to tak bude.Sny ti chcu ale aj naznacia naozaj wela len sa v nich treba wedet orientovat ...mozno to teras neovladas ale postupom casu sa nauci stuck_out_tongue:ozri mne sa minuly tyzden snival sen a tam mi naznacovalo ze sa daco zle stane ...a vcera sa stalo
@conco ja som dúfal, že nás je viac