Vysvetlíte mi niekto, kde všetci berú peniaze na to, aby furt lietali na tie roky na stredných školách a podobne ? Ja keď som chodil na strednú, tak som poznal minimum ľudí, ktorí tak chodili. Teraz všetci
@najivna ved prave pisem mail..snad sa to bude dat...do takých 2000€ na jeden semester..ciza na polroka..je to podla teba realne ak by mi uplatnili nejake zlavy?
@najivna tak mne je jasné, že každému ide o muny.. mne spolužiačka hovorila, že cena sa znižuje ak mas odbrý prospech a ak dobre urobis ich testy...tak preto dúfam že to bude do 2000€..este enviem..kde bude lacnejsie...ICES alebo yfu...ine nepzonám...poznáš nejaké?
@20 ale pocula som o dacom takom ale neviem co to bolo ze tiez sa tam pisal test a potom dostala baba dake stipko ale ta picovala cely cas co tam bola a take to bolo akesi cele podivne
@najivna tak rád by som išiel do USA kedže si chcem zlepšiť angličtinu primárne a spoznať americkú kultúru...ale tak ak by to do 2000€ nebolo možné "uspokojil by som sa "len" z UK ....už som pozeral pár diskusií...ty si bola vo Fínsku si pisala..koľko ťa to vyšlo? (len aby som vedle kolko to stojí, do finska by som nešiel, lebo nechcel by som zažit to čo ty..prist niekam a nevediet vobec co hovoria
5250 sa mi zda a jedine dalsie co som si platila uz bol len autobus a veci do skoly z takych tych priamo related veci
ale ved naucila som sa neviem ist do anglicky hovoriacej krajiny je podla mna cista nuda taky ziadny challenge po anglicky sa naucis hocikedy a hocikde ale kedy v zivote sa naucis taku uplnu kravinu ako fincina alebo dancina alebo mongolcina alebo neviem co? no kedy? no nikdy!
2000e je dost malo to neviem ci za to nieco zozenies (ale ja uz tie ceny nemam v hlave a yfu bola moja jedina volba ja som vlastne ani nikdy nikam nechcela ist kym som nenasla yfu a hned som vedela ze idem s nimi)
ale tak ...chapem taky adventure zazivat..niekomu sa to asi paci
nuz poslal som maily a uvidim aka bude odpvoed..ak ma nebudu ignorovat ovsem ...kazdopadne som nasiel ako sa dostat uplne zadarmo na dva roky na prestiznu strednu skolu po celom svete...problem je ze vyberove konanie je tazke..ale snad prejdem ..(stat to prevadzkuje, preto je to free)
@najivna no tak samozrejme, že každý jazyk sa počíta...mal som pocit, že mam aspon malý talent na jazyky..ale nemčinu tak nenávidim, že ten pocit rýchlo strácam inak obdivujem ťa, že si sa naučila po fínsky...prakticky len tak z brucha ..a poznas niekoho kto bol cez to uwc?
@sacrifice uwc je to? to united world college? no ako to je moja byvala spoluziacka zo zakladky nieco na styl mojho otca kona brat ale ja s nou uz roky nie som v kontakte viem ze sme si pisali ked tam prisla neviem ci to nebolo vtedy ked ja som odisla do finska a pacilo sa jej viacej neviem ale stale je tam myslim tak sa jej asi paci
ale zase uplne z brucha to nebolo chodila som tam aj na fincinu pre cudzincov
Najhoršia agentúra ICES, zhabú peniaze a ďalej sa nestarajú. Prosím, ak toto niekto číta, nerobte chybu ako ja a nechoďte s nimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a zase az tak priserne financne narocne to neni aby si to mohlo dovolit len 5% ludi da sa zohnat aj stipko niekedy ci uz socialne alebo prospechove
viem, ze to bolo uz vtedy asi okolo polovicu lacnejsie nez to byvavalo 5 rokov pred tym (rozumej 2005 a menej)
a máš s tým problém? kúp si letenku teraz a choď
4h od DC
s akou agenturou ides?
ty chces ist asi do usa ci?
ja som za yfu rozhodne
5250 sa mi zda a jedine dalsie co som si platila uz bol len autobus a veci do skoly z takych tych priamo related veci
ale ved naucila som sa neviem ist do anglicky hovoriacej krajiny je podla mna cista nuda taky ziadny challenge po anglicky sa naucis hocikedy a hocikde ale kedy v zivote sa naucis taku uplnu kravinu ako fincina alebo dancina alebo mongolcina alebo neviem co? no kedy? no nikdy!
2000e je dost malo to neviem ci za to nieco zozenies (ale ja uz tie ceny nemam v hlave a yfu bola moja jedina volba ja som vlastne ani nikdy nikam nechcela ist kym som nenasla yfu a hned som vedela ze idem s nimi)
ale tak ...chapem taky adventure zazivat..niekomu sa to asi paci
nuz poslal som maily a uvidim aka bude odpvoed..ak ma nebudu ignorovat ovsem ...kazdopadne som nasiel ako sa dostat uplne zadarmo na dva roky na prestiznu strednu skolu po celom svete...problem je ze vyberove konanie je tazke..ale snad prejdem ..(stat to prevadzkuje, preto je to free)
nie nie nebudu yfu ti odpise urcite (dnes som s nimi volala )
aaa o tom som tiez pocula a vraj celkom fajn
ale zase uplne z brucha to nebolo chodila som tam aj na fincinu pre cudzincov