Chceli by sme ísť partia do Chorvátska busom /Tučepi, Makarska/ naslepo. Poraďte, či je to dobrý nápad a či je možné nájsť nejaký nocľah na cca 8/10 dní za 10 € na noc ďakujem ...
No ja neviem, my sme boli takto s rodičmi raz a stačilo, trištvrte dna sme v najväčšom teple strávili obchádzaním XY apartmánov, všade mali plno, alebo len nejaké 2-3 voľné miesta, nakoniec sme našli po celom dni cez nejakú miestnu agentúru ktorá si brala asi plus 50% a k moru sme to mali síce kúsok, ale bol to najväčší grc a tak sme sa museli chodiť kúpať autom -.-
radšej by som si zaplatila nejaký last minute a mala to na istotu..
Zober si hlavne to, že keby idete dvaja, tak to je ešte v pohode, pre dvoch sa nocľah asi celkom lahko nájde.. Ale keď vás pojde desať, to by mohol byť troška problém..
jasnee je to super...tiez sa chystám..minule leto som bol takto na Sicilii..len sme si kupili letenky..ale nemali sme ubytovanie..spavali sme vsade tade po plazach jarkoch a tak..
@snehovavlocka Ved pockaj, tam pojdeme cez Vlkolinec! Pripadne este cez to druhe, co nam tam slecna odporucila. A tym pridelom akoze myslis polovicku toho vyzobraneho rozku ? To sa nenaje ani jedna a mne dieta prijde celkom vhod, tak nechaj viac pre seba - ale dakujem. Hrat sa naucis rychlo.
@flussica Už som tu nechcela reagovať, lebo sme úplne od témy (ako vždy), ale keď som si všimla, že dieťa chceš ťahať so sebou... Ešte si to premysli, dobre?
@snehovavlocka My sme vzdy mimo temy (inak, povacsine v nejakych uchylnych diskusiach, to si si vsimla ? Toto je svetla vynimka!), ale mas pravdu - treba to brzdit. Tvoje odporucania si beriem k srdcu a uz sa nenapadne tratím.
Moji rodičia tak chodievajú každý rok prakticky, vždy nájdu v pohode. Pokiaľ vás nie je nejak veľa tak určite nájdete.. len treba skúšať všade, nie len tam kde je mega veľká ceduľa že apartmány..
Dá sa naslepo ísť . Chodia tak bežne ludia no je najlepsie mat nejakeho známeho ktorý ti dáva dobré ceny (ja mám na 10dní ubytko za 80€ a to som este na ostrove heh )
@3mm daky bratrancov kamos to poriada ja to na Fb....daco ako opekacka na malte pod sirim nebom...samozrejme je to len cesta lietadlom tam aj spat stravu a take neratam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Určite niečo nájdeš
A je to super nápad, vždy je to sranda ísť takto s partiou na slepo
radšej by som si zaplatila nejaký last minute a mala to na istotu..
A prečo si inak niečo nepozriete dopredu? Istota je istota.
naslepo netrafíš ani z mesta nie ešte do chorvátska
A cestou si dam opravit ukulele a mozno sa mi tam niekde dostane aj kurzu . Balkanci na to budu vediet hrat, pocitam s tym .
A že aj mňa na ňom cestou naučíš hrať? (dám ti prídel z večere)
@vsetkynikyobsadenedoboha ? ako to ?