v amerike operovali 8 týždňové ešte nenarodené bábätko, pretože malo niečo s chrbticou...ešte donedávna lekári tvrdili že 8 týždňove dieťa je iba zhluk buniek ,ale pri tejto operácii museli svoj nazor prehodnotit ..uprostred operácie(kedy museli otvori
ako moze mat 8tyzdnove dieta takto vyvinute prsty ? imho bullshit : » www.choredieta.sk/index.php/tehot... nech sa paci, 3cm ma dieta ale ma uz prsty a vie ich ovladat.. kupa sracek ne ? odkial to mas ?
ty tomu veris? ako ta nieco velke ako hrozno moze chytit za prst? a to co je za kktinu operovat 8tyzdnove decko! ako vtedy vedia ze je chore?! inak ten obrazok pouzivaju vselaiky ty anti-interupcny! je to fake fake fake a mozno si fake aj ty! ludia tykadla nemaju!
@flussica No veru, nikdy nevies, kde ma mozno zbadat . Preto vravim: Pozor, pozor, mile deti, na muriky vokol vas! Nikdy neviete, kedy vas ktory oslovi. Ale neboj, NEPOVIEM! Mlcim, ako stena!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Du se vyblejt... Je mi z vas zle.
a je to EMBRYO. nie babätko, dokonca este ani plod (ten sa vyvija az od 3. mesiaca).
a toto su embrya cloveka, psa, vtaka a korytnacky. neda sa este hovorit o prstoch (spaja ich v tom case kozne tkanivo)
HENTO JE SCENA Z HOUSE M.D. vy kokoti
@mezomus vraj House
@motylik141 vraj 8 týždňové
» en.wikipedia.org/wiki/Samuel_Arm...
@tikalok tak 8tyzdnov a 21 je celkom solidny rozdiel !!!
...ehm... to nemyslis vazne, ze deti nenosi bocian!
@hajzelbaba Aj mna to ale zasiahlo ..
inak este jedna vec zakladatelke: veca sci-fi skodi motylom na mozgy!