Včera som vstala asi o takej 8smej, dala som si raňajocky ovocne, potom som sa chvilku ucila, a uz ked mi to slo na mozog, tak som si sla zabehat a potom na obed som si spravila salat. Osprchovala som sa a zas som sa ucila
Poobede mi volal frajer ze ide domov, lebo mal skusku tak bol v ba, tak ze ci nepôjdem k nemu, ze on si da obed a mne da zmrzlinu tak som sla a boli sne spolu asi do piatej
Potom som si sla cestou od neho kupit melon a vecer som sa zas ucila, ale potlm som sa zapozerala do piratov z karibiku co sli v telke a zaspala som ty nam tiez napíš
Vstala som, mala som na raňajky rohlik s bryndzou a cmarom, šla som do školy, prvé 2 hodiny som písala NUCEM testovanie, potom to už bolo ok, prišla som zo školy, robila som ocovi veci do roboty, potom mame, neskôr som šla vonk, a zrazu bolo 10 hodín a zaspala som
Ráno som vstal dal som si chleba a nejakú zeleninu (niesom vegetarián ale nič iné sme nemali), potom som sa chvíľu učil a zrazu bol obed. Varil oco takže sa zas raz ukázalo že hlad je najlepší kuchár a nejak som to prežil. Potom som sa zas učil a flákal a večer som sa išiel ožrať. Pritom som si uvedomil dva fakty: že ten alkohol už nieje moc pre mňa a že ked si ogrcám bradu tak to vyzerá ftipne
vstala som o pol piatej, okúpala sa, oholila a umyla vlasy, potom som sa ešte chytro pozrela do matiky na kombinatoriku a pravdepodobnosť spravila som si čaj, pomaly začala budiť a chystať sestru do škôlky.. prišiel oco z nočnej, sestru som zverila jemu a ja som išla mhd-čkou do školy, cestou som si furt pozerala matiku. okolo ôsmej som z nej maturovala z výrokovej logiky ( ) do 8:45, potom som volala s frajerom, čo mu mám cestou kúpiť lebo som išla k nemu. išla som teda aj do Lidla a nakúpila sladkosti
a u frajera potom nič zaujímavé, vysvetľovala som mu hospodársku politiku na prijímačky, pozerali sme Simpsonovcov, jedli... dokopy nič moc
Ja som vstala, zistila som, že som zaspala do školy, išla som teda za mamou, tá nič, tak som ostala doma, čítala si knihu, potom prišli za sestrou kamoši, tak som sa k nim pripojila, navarila som nám obed, potom som neviem čo robila, asi nič záživné a potom som išla na taký študentský festival. Fery gut tam bolo...a došla som domov niekedy v noci, zapálila si s mamou a hovorila jej, ako bolo a išla som si ľahnúť, tak som ešte počúvala hudbu a okolo štvrtej šla spať.
ráno som vstala, obliekla sa, išla do mesta, kúpila som si šľapky a trojo topánok, konečne nejaká, čo mi boli ako tak dobré a ako tak i vzhladovo sa podobali mojim predstavám a potom som piekla, keď som prišla domov
rano o deviatejsom vstala, uvedomila si ze nie je sobota ale ze mam dovolenku, upratala som kupelnu, natrela altanok, dala doucko z angliny, vypila tretiu kavu a isla do kina nedobrovolne sa bat na horor. potom este zmrzka a do pol tretej rano len tak pozerat na hviezdy a na mesto...
vstala som skoro, bola som v škole na vyhodnotenie eseje, dostala som peknú známku, stretla istú osobu, ktorú stretávam každý jeden deň a vždy náhodou, neviem si to vysvetliť bola v obchode, rozprávala sa so spolubývajúcou, potom som sa celý deň učila na skúšku, ktorú isto nespravím, písala si na fb, išla som vonku, lúčila som sa s kamarátkou, zabávali sme sa, bola som nevedome zlá k chlapcovi, ktorý bol taký milý, že sa 2 krát pobil kvôli mne a šla som spať
Takžé, po zobudení som sa konečne zasa vrátila k učeniu na štátnice, ale veľa som tomu nedala. Upratala som si izbu, lebo počas uplynulého týždňa sa mi tu nahromadila kopa entropie a potom som sa vychystala a išla kúpiť kvety do najlepšieho kvetinárstva u nás v škole, počúvala som cestou Pearl Jam a skákala do rytmu po múriku. Pokecala som s milou tetou kvetinárkou a s kyticou kráčala späť, užívajúc si ten oslobodzujúci pocit, že už nemusím ísť do labáku. Vošla som do Lidla - zháňala som Anticol, lebo ako jediný mi pomáha na boľavé hrdlo, ktoré som nadobudla oslavou úspešných obhajob. Nikde nič, tak som vyšla von a ľudia sa na mňa pozerali, asi kvôli tej kytici a najprv mi to bolo čudné, ale zvykla som si. Na električkovej zastávke sa so mnou dal do reči neznámy chalan, pochválil mi kyticu a ukazoval prsteň z Pána prsteňov, potom som mu sľúbila, že mu dohodím nejakú kamošku. Vystúpila som, zbehla konečne do potravín a víťazoslávne otvorila cukríky. Prezliekla som sa do šiat a zmiatla robotníkov, ktorí nám opravovali dom, rýchlo som zjedla pár jahôd a polievku a potom som si uvedomila, že mám odísť až o hodinu - tak som si spravila aspoň fotku o zrkadlo. Potom sme sa s kamoškou zaviezli na svadbu našej spolužiačky zo základky, resp. mojej aj zo strednej školy a skoro som plakala pri obrade a dozvedela sa, že čakajú malé a bolo to milé celé, aj ďalších kamarátov a kamošky som tam náhodou stretla. Po gratulácii sme sa zaviezli domov, šantila som sa s kocúrom v záhrade a ujo s tetou nám prišli ukázať ich asi budúci dom. Kým som čakala na frajera, tak som dopĺňala čiarky do jednej básne, potom prišiel a večerali sme, spolu s mamou sme pozerali videá z minulotýždňovej svadby a ták no, zaspala som ako drevo.
Vstal som skoro rano, isiel naskusku, kde som este docital parveci, pokecal so skusajucim pravnikom a seknuti v chrbte, nespravenom predmete, v styroch vetach som odpovedal na Bcko, dosiel do Po, v tescu opat nebol nikto na personálnom aby som predlzil zmluvu, siel som do kostola pomoct s pripravou noci kostolov, siel som domov sa najest naspat do kostola na dalsie pripravy, uzit si to a o pol jedenástej som konecne prisiel domov s takou bolestou krku ako som mal v nedelu rada lekarky o maximalny klud asi ma nieco do sebs
Zobudila som sa o 7 na to, ze sa neviem nadychnut, lebo som chora a bolo mi uplne teplo, lebo na moju postel vzdy o takom case svieti slnko a ja mam vytiahnute rolety a som leniva ich dat dole..potom som si len tak lezala a pozerala ako ostatni clenovia rodiny odchadzaju prec..okolo 11 prisiel frajer, ktory mi doniesol vselijake vecicky na uzdravenie a mlsanice..o hodinu odisiel a zas som len tak lezala..okolo 4 som si povedala, ze by nebolo odveci konecne zacat robit pracu z praxe, ktoru mam na dalsi tyzden priniest do skoly..srala som sa s tym asi 4 hodiny, co som vobec necakala, ze mi to tolko bude trvat a aj tak to vyzera ako keby to pisal niekto z pomocnej skoly...potom som pomohla nieco mame a isla som tusim spat...za cely den som vysmrkala 3 a pol balicka kapesnikov a vypila 4 zazvorove caje (blee isty cas nechcem o zazvore ani pocut)
ráno som vstala o šieste s nafarbenou hlavou, nestihla som bus, lebo šiel skôr, šla som teda s kamoškou a jej mamkou autom, potom som sa prihlásila z nosky, dostala som jednotku, nudný deň v škole, boli sme ešte na nudnejšom divadle, potom pozrieť darček a domov, pripravovala som sa na večernú oslavu, potom do mesta, na pizzu, kúpiť darček pre kamošku na narodky a šli sme do baru oslavovať a potom aj ns disku
Takze vcerajsok, hej? To bol piatok,nie?
Tak vstal som asi okolo pol6tej z postele sme vstali asi okolo 7-pol8mej , dali sme si kavu, urobili si krupicu a papali
Potom sme kukali na telku, boli sme v obchode a tak.
Potom asi okolo 11tej som siel zas do obchodu , kupil som si stetec a pasku.
Hned na to som zobral latku a siel robit vlajku na miestny stadion potom prisiel exstarosta, celkom ho pobavilo, ze nerobim vlajku pre ich futbalovy klub ..
Za tych par hodin co som tam bol, ma aj dost spieklo .
Potom sme sa sli najest, vypit kavu a po uschnutu vlajku ..
A potom sme kukali telku, dali si veceru, frajka ma ostrihala, skoro mi urvala ucho ..sprcha, pol filmu a sli sme spat
Vstala som po jedenastej, naranajkoobedovala som sa, stretla sa s talianskou kamaratkou a vyrazili sme rychlo na bikoch do skoly, kde sme samozrejme dosli ako posledne na spolocnu erasmacku fotku, odfotili nas vsetkych teda, a potom sme sli s par ludmi na kavu a caj zadaraaa na take miesto urcene len pre zamestnancov univerzity hahaha, potom som sla do kniznice pripravit si opposition na dalsiu hodinu co mi zacinala chvilku na to, ale stihla som to! potom prisla ta hodina, prebehla v poriadku, a hor sa na bike spat na intraky. vratila som sa na izbu, spravila si jest a mala som odhodlanie robit na svojom projekte ale to bolo velmi rychlo zmarene tym, ze ma dosla pozriet kamaratka, nejak sme sa zakecali, vyrobili posledne limoncello, a zrazu prislo na to, ze ideme robit veceru, prisli dalsi ludia, navarilo sa, najedlo sa, a sup uz je milion hodin, ideme na summer party organizovanu dvoma francuzmi na ich byte, co sa vlastne ukazalo ako foam party, no ale co osud nechcel cochvila nam klopala svedska policia, tie ich tvare ked kracali do bytu a fotili si snapy boli na nezaplatenie no ale to uz je dalej vlastne dnesny pribeh pripajam fotodokumentaciu
vstala som o 10 umyla som si zubky a tvar, vypila pohar vody s citronom, spravila si ovsenu kasu s bananom kakaom kokosom a mandlami, dala si kavu, pustila telku.
pri telke som aa ucila, o dvanastej som pol hodiny cvicila, osprchovala sa a o jednej som si spravila obed.
potom som sa este chvilu ucila a zacala sa chystat do prace. po druhej som vyrazila do prace, tam som bola do siedmej a ucila som aa tam, bola na nete fotila sa a tak
odtial som sla do solarka a zo solarka domov, doma som sa asi do 12 ucila, pozerala pri tom burlive vino a rodinne pripady a potom sla spinkat
včera som došla domov dnes o 6tej rano v roznych alkoholicko- drogovych stavoch a momentalne nemozem zaspat aj ked by som velmi velmi chcela, nejde to proste
Od 9 do 17 v robote. Potom som sa isla domov prezliect a v Prg bola Noc kostolov, cize vsetky kostoly boli od 20:00 do 24:00 otvorene a zadarmo, tak sme s kamosom ich boli popozerat,
A potom sa v Prg nataca pokracovanie NAVSTEVNIKOV (!!!!!!), tak sme sledovali natacanie. A potom domov a spat.
Vstal som o desiatej dost nevyspaty lebo sme boli vonku jest este v noci o druhej,ako aj predosle dni som isiel dole spravit kavu,na izbe sme si dali kolac s kavou a nasledne sme vylihovali v posteli na nete. O par hodin predtym ako sme vysli von sme si dali asi kilo pomarancov,zobrali sme pradlo do pracovne a pockali sme si na autobus. Odviezli sme sa do jednej dedinky za mestom kam sme isli do macacieho utulku na plazi kde sme im doniesli nejake konzervy a nakrmili sme macky,ozivovali sme jedno maciatko ktore to nakoniec neprezilo a neskor som z jednej klietky vyhodil jednu mrtvu macku. Trocha sme vypomohli a asi hodinu sme sa potom hrali s mackami,odtial sme isli opat na autobus.
V buse som este jednemu chalanovi rozmenil 50ku(kedze tu soferi nemaju cash a nevydavaju) a zviezli sme sa do Tesca kde sme si v jednej restike dali asi najlepsie tandoori ake som mal,poriadne sa nazrali a isli sme kupit nejake veci do Tesca,kde som nechcene rukou jebol do hydrantu ked ma @anjeliceq nahanala lebo na mna bola zla. ( )
Z Tesca sme sli busom naspat do centra mesta a v buse som zistil ze jogurtovy napoj Everyday Value neobsahuje ziaden jogurt cize chutil uplne napicu a ceu cestu som sa hral a mobile hru kde treba hadat znacky podla loga az kym sme nedorazili k hostelu. Zlozili sme si veci na izbe a dole sme od jednej tetky ochutnali "palacinky" za 0,5ringitov ktora ich robila uplne blbym sposobom a zbytocne jej to dlho trvalo a uz som mal chut odtial odist,az nam dala dva vysusene platky cesta ktore sice nechutili zle ale druhykrat si ich uz nekupim,pred vchodom sme si este nacapovali vodu do flase.
Vecer sme sa najedli z jogurtov co sme kupili tak sme uz von ani nesli a kedze som bol dost ospaly tak sme dost skoro zalahli(citaj pred polnocou) a po chvile prehadzovania sa sme zaspali. Koniec dna.
Bolo to dost dych vyrazajuce?
do dvanástej som bola v škole, išla som domov, dala si sprchu a okolo štvrtej som sa stretla s kamoškou a šli sme na mlyny piť a tancovať. videla som karpinu a slíže spoznala som super týpka a šla som sa s ním na intrák skúriť a vybil sa mi telefón takže je polka friendov na mňa urazená že som piča čo sa neozýva a tak
vstala som 5:55,išla som do školy,tam som sa učila,mali sme matiku,neznášala som matiku viac ako iný bežný deň,bolo mi zo všetkého smutno,chcela som sa rozplakať,ale nerozplakala som sa,potom sme mali labáky,po labákoch plakala moja kamka,tak som sa rozplakala aj ja ,tak som plakala,išla som do teska,potom na pizzu,do knižnice,domov,bola som doma,išla som spať.
vstala som dost unavena a sla upratovat (coška .D)
odsujula postel, otvorila vybrane skrinky a sla o prace
tam som sa naramne pobavila nad vsetkymi nivymi pokrmmi a na jedlom a vyrazom "vegan octopus"
popri praci a switchovani 4 jazykov som riesila emaily a svoje vnutro (nepremyslat nad tym)
dosla som domov poobede, veci a ich usporiadanie v miestnosti nebolo take ao som zvyknuta, s cim som ratala, ale nesiel mi zapnut ntbk, co ma dalo na vratku podu kedze nulova distraction, len vsetko okolo co sa valilo. Tak som hodinu lezala schulena na posteli a snazila sa nakopnut net na citacke.
Kamko ma dostal von,
pivo a kreslenie
a potm za kamkou a zasa pivo.
A posldny metrovy spoj plny opitych ludi.
Tl bol moj vcerajsok .D
Vcera som mala fakt po dlhej dobe volny den.. vstala som, (este 2 hodiny po tom ako som vstala som bola mrtva slight_smile: pozrela som si serial, potom som poupratovala doma, pozrela som si dalsiu cast serialu, potom som prala, isla som pozriet dedka, kedze moja babka bola v nemocnici a bol doma sam, vecer som uz nic take nerobila..
takze v podstate som nic nerobila vcera keby sa ma opytas na tie dni predtym ked som sa od rana do vecera nezastavila...
o siedmej som sa zobudila, napisala som sms kolegyni ze dojdem o deviatej tak som spala o hodinu viac. vstala som, sprcha, ranajky a sup do prace, tam som obcas nieco robila a obcas aj nie, cely den som smutkovala kvoli priatelovi, dosla som na intrak, upratovala som, jedla som, pr ivsetkom som pozerala priatelov, pisaal som si s frajerom a znva sme sa pochytili, sla som na kavu s kmaaratom, na internat a znova upratovanie a potom volanie s frajerom
Vstala som o siedmej a na 9tu som sla na "pohovor" do agentury. Tam som cakala a bola asi dve hodiny kym sa vsetko vybavilo. Potom som isla domov k mame sa najest okolo pol 1. Potom som isla domiv k frajerovi a on spal po nocnej tak som sa k nemu pridala. Spali sme asi do siestej potom som spravila bundas kenyer a najedli sa a o osmej sme isli von, a potom okolo jedenastej sme isli k nam na garzonku aj s kamosmi a mali sme party hard a potom neviem o kolkej seci odisli okrem kamosky ktora zaspala, ale zobudili sme ju a isla domov a byva oproti nam vo vchode. A potom som si lahla a zaspala.
Vstal som poobede, spravil som si kavu + jedlo, na gitare som hral (ale nic produktivne, len prokrastinacia), behat som bol, o deviatej vecer som sa nahodil, siel do East Villagu dat si burger, v CPS-ke som sa ucil asi do tretej rano molekularnu biologiu, potom som dopozeral finale vychodnej konferencie NHL. Rano som prisiel za svitania.
Dnes robim presne to iste, len dnes bezi finale zapadnej konferencie xD Go Hawks.^^
o polnoci som uz bola v pardubiciach na stanici (cestovanie z hradca od cca 10vecer - pre upresnenie a uvedenie do deja). o 0:19mi odchadzal rychlik. bohemia nabrala meskanie tak 20-25minut, takze som do cadce dorazila pred piatou rano. chvilu som cakala na autobus domov, potom sa nim viezla. vzruso ako v snehulienke, len ja a 7chlapov za celu cestu.
doma som vysvetlovala svoj spontanny napad cestovat v noci a ist na skusku o den skor. ("co tu robis?!!! dnes mas mat SKUSKU!"). po sprche som si sla na 4hodinky pospat, lebo vo vlaku sa mi nejak nedalo. zvlastne, zvykne ma tam lamat, aj ked svieti slnko, kde este v noci. ale teraz som bola celu noc hore a pocuvala hudbu.
ked som vstala, obedovali sme. boli spagety. akoby som sa z intraku ani nevratila domov
potom sme si dali kavu, pokecali.
upratovala som.
zrazu bolo 5hodin prec - cas na dalsiu kavu. vecerali sme pizzu a pozerali duel. potom varenie.
skysla som na nete a pozerala zufale manzelky. pisala som roznym ludom, oni odpisovali a pritom zase hrala hudba. dala som dalsie zufale manzelky a dalsiu sprchu.
v posteli som premyslala, ako som preflakala cely den a ake super to bolo.
Vstala som o 6 a vyvencila psa.
Dala si kavicku a potom sme dali s frajkom sex. Potom som troska poupratovala a kukli sme si zamenu manzeliek, co tu dala h8u link potom sme sli so psikom na ockovanie, stavili sa kupit papat v tescu, prisli domov a dali pizzu a lezali Sme chvilku a potom sme sli poliat na zahradu uhorky a na dlhu prechadzku. Potom sme uz len doma lezkali a isli spinkat samozrejme, ze cely den sme stravili prechadzkami so psom lebo je debilko a nevie sa vypytat cikat
29.5. som cestovala s dee-m do PD..v buse bolo fasa veselo
u nás ségra slávila narodeniny spred týždňa, tak sa grilovalo... a potom sme šli s frájom na party.. na Zardonica dee nám vyhral zadarmo vstup ^_^ ...len chudáčik, nejako ho požulo a tak skoro celú dobu len presedel a ja som zas naopak vkuse potrebovala tancovať a vybiť energiu.... a v najlepšom sme museli ísť domov, bo to tam prestal zvládať no nevadí...len keby som sa aspoň bola vyspala!!!
(a áno, bežne komentujem oneskorene..niekoľko dní staré fóra )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Poobede mi volal frajer ze ide domov, lebo mal skusku tak bol v ba, tak ze ci nepôjdem k nemu, ze on si da obed a mne da zmrzlinu tak som sla a boli sne spolu asi do piatej
Potom som si sla cestou od neho kupit melon a vecer som sa zas ucila, ale potlm som sa zapozerala do piratov z karibiku co sli v telke a zaspala som ty nam tiez napíš
a u frajera potom nič zaujímavé, vysvetľovala som mu hospodársku politiku na prijímačky, pozerali sme Simpsonovcov, jedli... dokopy nič moc
Tak vstal som asi okolo pol6tej z postele sme vstali asi okolo 7-pol8mej , dali sme si kavu, urobili si krupicu a papali
Potom sme kukali na telku, boli sme v obchode a tak.
Potom asi okolo 11tej som siel zas do obchodu , kupil som si stetec a pasku.
Hned na to som zobral latku a siel robit vlajku na miestny stadion potom prisiel exstarosta, celkom ho pobavilo, ze nerobim vlajku pre ich futbalovy klub ..
Za tych par hodin co som tam bol, ma aj dost spieklo .
Potom sme sa sli najest, vypit kavu a po uschnutu vlajku ..
A potom sme kukali telku, dali si veceru, frajka ma ostrihala, skoro mi urvala ucho ..sprcha, pol filmu a sli sme spat
» scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/...
pri telke som aa ucila, o dvanastej som pol hodiny cvicila, osprchovala sa a o jednej som si spravila obed.
potom som sa este chvilu ucila a zacala sa chystat do prace. po druhej som vyrazila do prace, tam som bola do siedmej a ucila som aa tam, bola na nete fotila sa a tak
odtial som sla do solarka a zo solarka domov, doma som sa asi do 12 ucila, pozerala pri tom burlive vino a rodinne pripady a potom sla spinkat
A potom sa v Prg nataca pokracovanie NAVSTEVNIKOV (!!!!!!), tak sme sledovali natacanie. A potom domov a spat.
V buse som este jednemu chalanovi rozmenil 50ku(kedze tu soferi nemaju cash a nevydavaju) a zviezli sme sa do Tesca kde sme si v jednej restike dali asi najlepsie tandoori ake som mal,poriadne sa nazrali a isli sme kupit nejake veci do Tesca,kde som nechcene rukou jebol do hydrantu ked ma @anjeliceq nahanala lebo na mna bola zla. ( )
Z Tesca sme sli busom naspat do centra mesta a v buse som zistil ze jogurtovy napoj Everyday Value neobsahuje ziaden jogurt cize chutil uplne napicu a ceu cestu som sa hral a mobile hru kde treba hadat znacky podla loga az kym sme nedorazili k hostelu. Zlozili sme si veci na izbe a dole sme od jednej tetky ochutnali "palacinky" za 0,5ringitov ktora ich robila uplne blbym sposobom a zbytocne jej to dlho trvalo a uz som mal chut odtial odist,az nam dala dva vysusene platky cesta ktore sice nechutili zle ale druhykrat si ich uz nekupim,pred vchodom sme si este nacapovali vodu do flase.
Vecer sme sa najedli z jogurtov co sme kupili tak sme uz von ani nesli a kedze som bol dost ospaly tak sme dost skoro zalahli(citaj pred polnocou) a po chvile prehadzovania sa sme zaspali. Koniec dna.
Bolo to dost dych vyrazajuce?
Mozem ti dat adresu na ten spa balicek?
odsujula postel, otvorila vybrane skrinky a sla o prace
tam som sa naramne pobavila nad vsetkymi nivymi pokrmmi a na jedlom a vyrazom "vegan octopus"
popri praci a switchovani 4 jazykov som riesila emaily a svoje vnutro (nepremyslat nad tym)
dosla som domov poobede, veci a ich usporiadanie v miestnosti nebolo take ao som zvyknuta, s cim som ratala, ale nesiel mi zapnut ntbk, co ma dalo na vratku podu kedze nulova distraction, len vsetko okolo co sa valilo. Tak som hodinu lezala schulena na posteli a snazila sa nakopnut net na citacke.
Kamko ma dostal von,
pivo a kreslenie
a potm za kamkou a zasa pivo.
A posldny metrovy spoj plny opitych ludi.
Tl bol moj vcerajsok .D
takze v podstate som nic nerobila vcera keby sa ma opytas na tie dni predtym ked som sa od rana do vecera nezastavila...
Piatok si sa učila? A ja že, po zabávach iba chodíš
Rozmýšlal som, čo zobrať na svadbu, kravatu alebo motýlika s trakami.
Dnes robim presne to iste, len dnes bezi finale zapadnej konferencie xD Go Hawks.^^
o polnoci som uz bola v pardubiciach na stanici (cestovanie z hradca od cca 10vecer - pre upresnenie a uvedenie do deja). o 0:19mi odchadzal rychlik. bohemia nabrala meskanie tak 20-25minut, takze som do cadce dorazila pred piatou rano. chvilu som cakala na autobus domov, potom sa nim viezla. vzruso ako v snehulienke, len ja a 7chlapov za celu cestu.
doma som vysvetlovala svoj spontanny napad cestovat v noci a ist na skusku o den skor. ("co tu robis?!!! dnes mas mat SKUSKU!"). po sprche som si sla na 4hodinky pospat, lebo vo vlaku sa mi nejak nedalo. zvlastne, zvykne ma tam lamat, aj ked svieti slnko, kde este v noci. ale teraz som bola celu noc hore a pocuvala hudbu.
ked som vstala, obedovali sme. boli spagety. akoby som sa z intraku ani nevratila domov
potom sme si dali kavu, pokecali.
upratovala som.
zrazu bolo 5hodin prec - cas na dalsiu kavu. vecerali sme pizzu a pozerali duel. potom varenie.
skysla som na nete a pozerala zufale manzelky. pisala som roznym ludom, oni odpisovali a pritom zase hrala hudba. dala som dalsie zufale manzelky a dalsiu sprchu.
v posteli som premyslala, ako som preflakala cely den a ake super to bolo.
prehrala som proti telefonu 3hry sachu a zaspala.
Dala si kavicku a potom sme dali s frajkom sex. Potom som troska poupratovala a kukli sme si zamenu manzeliek, co tu dala h8u link potom sme sli so psikom na ockovanie, stavili sa kupit papat v tescu, prisli domov a dali pizzu a lezali Sme chvilku a potom sme sli poliat na zahradu uhorky a na dlhu prechadzku. Potom sme uz len doma lezkali a isli spinkat samozrejme, ze cely den sme stravili prechadzkami so psom lebo je debilko a nevie sa vypytat cikat
To je zanedbávateľné, třeba to napraviť.
u nás ségra slávila narodeniny spred týždňa, tak sa grilovalo... a potom sme šli s frájom na party.. na Zardonica dee nám vyhral zadarmo vstup ^_^ ...len chudáčik, nejako ho požulo a tak skoro celú dobu len presedel a ja som zas naopak vkuse potrebovala tancovať a vybiť energiu.... a v najlepšom sme museli ísť domov, bo to tam prestal zvládať no nevadí...len keby som sa aspoň bola vyspala!!!
(a áno, bežne komentujem oneskorene..niekoľko dní staré fóra )