Oplati sa vobec neco organizovat ked sa aj tak vzdy vsetko do*ebe??
viete, chcela som spravit narodeninovu oslavu..len tak nekde vonku s kamosmi, kupit nejaky ten alkohol ale ne moc aby to zas zle nedopadlo...proste vacsina mojich kamosov by tam bola a bola by haluz...oplati sa to dpc robit ked bud sa nekto z toho vyhovo
vždy keď niečo moc plánuješ, tak to nakoniec podľa plánu nedopadne. Preto ja vždy večer obvolám kamošov, zistím kto má voľno a ideme von hneď v tom momente. Žiadne plány, žiadne prípravy, žiadne sklamanie z toho, že sa niečo nevydarilo...
Aj ja som veľa plánovala (kedysi), ale už ma to prešlo
Nuz si zvykaj ze nie vsetko co planujes vyjde vzdy podla predstav... Ale keby kvoli tomu mali vsetci prestat organizovat, tak toto leto nemas naprikald ziadne festivaly...
treba si na to zvoliť ten správny typ ľudí. Ak na to tvoji kamaráti nie sú stavaní, že si potrpia na organizáciu, tak asi ťažko tam niekoho nalákaš. Ono je to pekné pripraviť pre niekoho prekvapenie, ale poviem ti, chce to hlavne veľa trpezlivosti a odhodlania... . Možno raz niečo pekné zorganizuješ... no ver tomu, že neplánované veci sú aj tak najlepšie...
Presne podobny problem riesim, no nie narodeninova party, ale lan party. Clovek sa snazi, riesi, organizuje, vsetko vramci svojho casu a aby spravil radost druhym...a vysledok je casto na <>... Ono je to totiz vsetko o ludoch a o kazdeho chochmese, ci si uvedomi tu namahu ktoru autor do toho dal a bude taky laskavy a aspon sa dostavi .
nic sa neoplati organizovat Ja som to skusala so stuzkovou, ale po tom, co na mna vsetci nadavali a hladali len chyby miesto toho, aby sa tiez zapojili.. Takze nech to robia oni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Aj ja som veľa plánovala (kedysi), ale už ma to prešlo
Drzim palce.