Odjakživa ma láka na niečom vedieť hrať, no nemám vobec hudobný sluch, rytmiku a ani spievať neviem, tak sa chcem spýtať či sa to oplatí vobec skúšať, či to nebude len bezvýznamne trápenie A keď tak, čo je najvhodnejšie v takomto prípade....gitara, bas
a či je to pravda zistíš jednoducho - proste to vyskúšaj pred niekým, kto ti objektívne povie svoj názor. Ale začať chodiť na nástroj a tam zistiť, že je to na hovno, tak je to zbytočne veľa roboty a peňazí.
oplatí, sám uvidíš či to bude pre teba trápenie alebo ťa to začne baviť a hudobný sluch aj rytmiku nájdeš, keď budeš chcieť, ak nie, tak s tým skončíš. neviem, podľa mňa to v žiadnom prípade strata času nie je, ak ťa to bude baviť
p*čoviny, keď ťa to bude baviť, bude ťa to náplnať, určite sa to oplatí...Všetko sa dá na vycvičiť. Ja keď som začínal som rovno spieval (skôr kričal) v kapele a ešte ani na gitaru som nevedel hrať a nemal som skutočne žiadny hudobný sluch. Nepočul som, či spievam falošne alebo dobre, proste som spieval. Až keď som začal chodiť na spev sa mi vyvinul hudobný sluch. Každý sa dokáže naučiť spievať a tiež hrať na hudobný nástroj
mozno si len myslis ze nemas ... a to by bol ten lepsi pripad ... ale na zaciatok ti radim, najdi si nejakeho ucitela ... pojde to ovela lahsie ako keby si sa trapil sam ... a potom uvidis, ci to ma zmysel alebo nie ... a co si vybrat? asi gitaru no ... ale ak vazne nemas ani rytmus, tak ani jeden z tychto nastrojou nebude mudra volba
Mne keď som začala hrať na bubne hovorili, že mi to vôbec nejde a neviem to. dnes je to naopak...... keď človek niečo robí od srdca vždy to má zaujímavý výsledok.
mna by zaujimalo, odkial vies, ze nemas hudobny sluch, ked to posudzuju na talentovke. ako ja si pamatam, ako som bola uplne na nervy v prvy den na zus, ked som sla na talentovku a myslela som si, no zbohom, oni to zistia, ze moji rodicia ma precenuju a bude hanba...no nakoniec povedali, ze to v ten den bolo najlepsie, co prislo a koncertovala som...
ja by som sa tiež chcel naučiť hrať a najlepšie aj najbežnejšie je podľa mňa hranie na gitare. oco sa tiež naučil hrať dobre a to nemá nejaký extra sluch a spievať nevie.
ja som tiez bol uplne mimo proste priemerny cernoch ked sere mu to tam padalo rytmickejsie ale ono sa to do istej miery zlepsi a do istej miery sa to da aj nafarmovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ked neskusis nezistis ci sa oplati
a či je to pravda zistíš jednoducho - proste to vyskúšaj pred niekým, kto ti objektívne povie svoj názor. Ale začať chodiť na nástroj a tam zistiť, že je to na hovno, tak je to zbytočne veľa roboty a peňazí.