OTEC A MATKA sa dohovorí, že keď budú chcieť súložiť, tak aby to nebolo pred synčekom nápadné, budú hovoriť, že idú prať bielizeň. Jedného dňa príde manžel do kuchyne a hovorí: - Verus, tak ja by som šiel vyprať to prádlo! - Vieš, béďo, zrovna teraz sa mi rozbila práčka ...
Tak sa to opakuje tri dni za sebou, až raz šla pričupitá manželka do izby a hovorí: Beďo, tak môžme na to prádlo?
To je dobrý, ja už to premáchnul v ruke!
@TruhliQ tak skuste ju jednoducho rozobrat, vycistit, checknut kontakty, zastrcky, zapojenie kabelaze, a zlozit s5, a vyskusat - bude vas to stat len tu pracu,
( a tiez zhruba to iste by spravil aj nejaký objednany technik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
OTEC A MATKA sa dohovorí, že keď budú chcieť súložiť, tak aby to nebolo pred synčekom nápadné, budú hovoriť, že idú prať bielizeň. Jedného dňa príde manžel do kuchyne a hovorí: - Verus, tak ja by som šiel vyprať to prádlo! - Vieš, béďo, zrovna teraz sa mi rozbila práčka ...
Tak sa to opakuje tri dni za sebou, až raz šla pričupitá manželka do izby a hovorí: Beďo, tak môžme na to prádlo?
To je dobrý, ja už to premáchnul v ruke!
8)
( a tiez zhruba to iste by spravil aj nejaký objednany technik