ahojte, v juni som mala iste problemy tak som musela ist na nahradny termin štatnic a bakalarky teraz v auguste. v pondelok mam odovzdat bakalarku lenze moje veduca bakalarky tu cele leto nebola a totalne kasle na mna.... POKRACOVANIE V KOMENTE
uz som ju zaspamovala mailami lenze nie je schopna odpisat... a bez toho aby mi vysvetlila veci ktorym nerozumiem nemam sancu dokoncit bakalarku.. ako to vlastne teraz je keby osm chcela ist na opravny termin ktory je v oktobri ci novembri neviem presne to musim odovzdat bakalarku alebo aj ked ju neodovzdam mozem ist v oktobri a nemusim cakaat az do maja buduci rok ? chcela by som ist teraz v oktorbri pretoze do buduceho roka uz aj zabudnem o com som pisala a este som robila s dotaznikom ktory bol rozposlany v roku 2015 takze robim z udajmi z toho roku a keby som tam prisla obhajovat v roku 2018 a hovorila o datach z roku 2015 asi by na mna pozerali velmi divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
Zasluzis si to. Na beton.