Mám balíček od T-com Optik 2..povedali mi že download bude 20MB/s ..stahuje mi tak max. 1,5MB/s..mám router k tomu Belkin+..aké máte skúseosti s týmto a ako urobiť aby to išlo rychlješie?
Na tom nenarobis nic. Madzentovy smejd mam aj ja, ale mne staci obycajny. Najlepsie je porozhliadat sa po konkurencnych poskytovateloch. A ak mas viazanost, tak hned ako ti padne, zmen poskytovatela.
aj to je dost vzhladom k tomu ze taku rychlost vyuzijes iba pri dobrych torrentoch alebo pri premium ucte na rapidshare a pod... pri normalnom stahovani z netu ta predovsetkym limituje server z ktoreho stahujes takze mozes mat aj yottabyteovu linku ale ten subor rychlejsie nepojde.
chevro, asi si si nevsimol v zmluve dodatok o tom ze vlastne mozes stahovat velky prd, lebo ST ma vybornu FUP politiku, ktoru navyse meni "zajazdy" zazmluvneneho obdobia
@10 - FUP strasidlo, ak by si si to tiez vsimol tak najnizsia latka je 120GB tam aj spat. A v pohode sa do toho da vtesnat. Videl som ine FUPky a "madzentaci" su na tom vcelku dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Router si dostal od T-comu? Ak hej, tak si ho preflashuj, lebo oni si tam jebu vlastny firmware a naschval osekavaju rychlost.
ked si vsimnes mas tam 20Mb a nie 20MB
b = bit
B = byte
8b = 1B
cize tvoja maximalna rychlost je 20/8 = 2.5MB/s
aj to je dost vzhladom k tomu ze taku rychlost vyuzijes iba pri dobrych torrentoch alebo pri premium ucte na rapidshare a pod... pri normalnom stahovani z netu ta predovsetkym limituje server z ktoreho stahujes takze mozes mat aj yottabyteovu linku ale ten subor rychlejsie nepojde.
Ale ja som s ním spokojný, veď predsa odkiaľ sa dá ťahať rýchlejšie? Veď to aj tak využijem akurát pri rapide ( mám premium ), a to je asi tak všetko.