neviem, doteraz všetky letenky ktoré som mala boli okolo sumy 100-150 a to boli trasy Schwechat- Atény, Atény- Thessaloniki, Kavala-Atény, Karpathos- Praha.. takže v podstate rovnaká vzdialenosť, cesta 1-2,5hodky. Takže je to vcelku normálna suma, ale samozrejme že sa dajú vychytať oveľa lacnejšie letenky, ale na to musíš mať šťastie.
Air Berlin neviem, lebo som neletela ale mala som tak som si to pozerala, ale istá som si len tým že 5kg príručná- ale tú ti nikde na žiadnom letisku nebudú vážiť ak sa zmestí do parametru rozmerov a zo zapísanou batožinou som si istá s 20kg.
hmm, čo ja viem, podla mna to je fest veľa... prečo nepozeráš Ryanair? tam nájdeš lacno, niekedy sa dalo aj za 20 spiatočná a k tomu teda este plus batožinu si narataš...
a kedy presne ides? daj termin,,, a presne ako píše kolegyna podomnou, treba pozerať z budapešti skor tam sa už dostanes lacno ale ten termin je teda asi ten problem, že sa lacno asi ťažko už zohana, to verim...
Budapest jer v poho a da sa tam lacno dostat. Spiatocny listokna vlak je lacnejsi ako jednosmerny. Napr. zo Sturova stoji 10 eur jednosmerny a 6.5 eur spiatocny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Air Berlin neviem, lebo som neletela ale mala som tak som si to pozerala, ale istá som si len tým že 5kg príručná- ale tú ti nikde na žiadnom letisku nebudú vážiť ak sa zmestí do parametru rozmerov a zo zapísanou batožinou som si istá s 20kg.
dakedy sa dá nájsť za 8O eur tam aj späť
ale keďže si nepozerala skôr tak podľa mňa 155 e je uplne super,ja som chcela ísť ta cez Vianoce a 255 bola najlacnejšia