@kolobeh Nedá mi nezareagovať .Aj môj malý brat ma diagnostikovanú disortografiu a dislexiu .Je to hendikep ktorý nemá nič spoločné s inteligenciou človeka . Uvediem iba pár osobností z mnohých, ktoré majú a mali problém s písaním a čítaním ,alebo im text museli nahrávať na diktafon pretože ho nedokážu prečítať:Whoopi Gooldberg-herečka,Whill Smith-herec,Harrison Ford-herec,J.F.Kenedy-prezident, Mozart-skladatel,Einstein-vedec a vygooglite si desiatky ostatných osobností vedcov , umelcov a politikov, ktorí boli genialni .Tieto mená vzbudzujú rešpekt a úctu.Ponižovať a kritizovať dokážu iba tí,ktorí nedokážu priniesť ostatným žiadne hodnoty ,užitok,cítia sa menejcenní a nevedia zaujať.Chalan tu žiadal o radu a pomoc s priestorom ,pretože sa chce vyjadriť, niečo vytvoriť a dokázať.Takže keď nepoznáš ,neurážaj , pretože nevieš aké potomstvo splodíš a čo Ťa počká!,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@kolobeh Repujem dlksie nez henten retard take moja inspiracia to urcite neni