v Ba je toho celkom dost. Tronet oproti intrakom pri pristavnom moste.
Raketovka nad dubravkou. Rasochy v lamaci, bez problemov sa da dostat aj do istrochemu, pôrodnica nad zochovou vsetko su to nestrazene objekty. Ktore maju svoju atmosferu.
@2 Rázsochy.. ale chodia tam fízly, a minule nás tam našli tak sme museli ukázať vačky a tašky či nemáme drogy a ešte nám vynadali že sme sa súkromnom pozemku, treba si dávať pozor :/
ja čo poznám že som tam bola, tak pri eurovei (rokfort) ale tam ma chytili už 2 krát policajti čiže tam by som už moc nechodila, ďalej DK ružinov, naozaj super miesto oplatí sa ísť úplne hore, je odtiaľ krásny výhľad a potom ešte autoservis v ružinove.. tá budova ma moc nezaujala je tam 98769476783256783987654389 otravných bezdomovcov
ešte ma napadol prístav.. to je taká obrovská budova v prístave ale chodia tam hrávať paintball čiže je dosť možné že odtiaľ vyjdete dostrieľaní
V BA nebývam, ale boli sme v jednej nestráženej budove v BA...neviem kde to je, ale je to blízko mostu pri nejakej telocvični, je to tuším trojposchodové a hrávajú tam paintball
@22 možno mám obrovské šťastie alebo som ninja raz som stretol pri mojich potulkách cigánov čo zbierali železo a raz mestkáčov čo povedali aby sme si dávali pozor a nerobili bordel. inač nikdy nikoho nič.
@hoperwale áno je, ale keď nerobíš rámus tak on je len tam vpredu pri tom hlavnom vchode.. ale my sme chodili zozadu, ale aj spredu by sa malo dať ísť nejako... aj keď aj rámus tam už robili a nedošiel ale kamošov raz naháňal lebo rozbíjali okná
@levrin maš tam dost vchodov napriklad zo zadu budovi mas take schody do podzemia tak tade sa da ale je tam dost vody alebo cez hlavny vchod vylezeš na tie dvere a cez okno vojdeš do vnutra treba hladat
Išiel by som na taký trip Ja mám v úmysle ísť jak je J&T budova pri Eurovei a tam čo stavajú tie 2 mrakodrapy tak tam sa prepašovať úplne hore lebo keď som bol mladistvo tak ma bavilo behať po stavbách si dá človek reflexnú vestu a prilbu a raz, dva splynie s davom
Čaute. Ak chcete niake opustené budovy mam 2 celkom dobre tipi. Este som tam nebola ale chystám sa tam. Tak prva je bývala vojenská nemocnica v Dúbravke. (Ževraj su tam bezdomovci a občas tam chodievajú hrať decká paintbal) a potom jedna "najstrasidelnejsia opustená budova slovenska" psychiatria v Pezinku. Ak chcete niekdo odkaz na budovu tak píste ale nwm kde presne sa ta psychiatria náchadza tak vygooglite
@lenkaska1 ..ale to ste (sa) tam boli fotit, či.. ?
(šak to by mali poznat a mat viac pochopenia.. že sa občas robí fotoshoots aj v urbex-e prostredí :letim:
Samozrejme si musíš dávať pozor na všetko. Feťáci, polícia, bezdomovci, prípadne majitelia . V samotnej Bratislave je na 100ky budov kam mlžeš ísť treba mať odvahu alebo niekedy aj vypité . My chodíme takto po budovách, naposledy sme boli v bývalej vojenskej základni. Špecializujeme sa na budovy hlavne v noci. Istrochem, matador, bunkre atď atď. Tu je posledné videjko, každý týždeň niečo točíme tak daj odber aby ti nič neušlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
v Ba je toho celkom dost. Tronet oproti intrakom pri pristavnom moste.
Raketovka nad dubravkou. Rasochy v lamaci, bez problemov sa da dostat aj do istrochemu, pôrodnica nad zochovou vsetko su to nestrazene objekty. Ktore maju svoju atmosferu.
ešte ma napadol prístav.. to je taká obrovská budova v prístave ale chodia tam hrávať paintball čiže je dosť možné že odtiaľ vyjdete dostrieľaní
ja som počula že istrochem je strážený :/ do tých starých nemocníc a pôrodníc by som sa šla pozrieť
ale ved bezrucku zatvorili v 2005 tusim, nie? kazdopadne asi top budova z tych chatrajucich, potom este matadorka stara
hej? ja take veci nesledujem ale kazdopadne uz to mozem vsetkym narodeným po 2005 vyhadzovat na oci
A ináč fakt je toho plná Bratislava
a tu je zoznam podobných miest, ake zrejme chcete nájsť - » bratislava.sme.sk/c/6290516/mapa-...
Ale skús starú, bývalú nemocnicu na Bezručovej ul., to vyzerá celkom strašidelne
(šak to by mali poznat a mat viac pochopenia.. že sa občas robí fotoshoots aj v urbex-e prostredí :letim: