no takze cital som tu uz jedno taketo forum pred rokom. Zaujimaju ma take miesta ako napr. Nemocnica Rázsochy, Metro, Pôrodnica na Zochovej... Napiste co je este nejake zaujimave miesta.
Niektoré sú strážené, iné nie. Pri niektorých sa proste už nemá čo strážiť. Aj keď sú strážené, všetko sa dá obísť. Feťáci, bezďáci... človek si zvykne.
do tej nemocnice sa dá v pohode dostať skrz dva ploty a potom cez polozamurovaný vchod.. keďže mi to silno pripomínalo American Horror Story, veľmi rýchlo som aj zamierila naspäť
@interrupcio Jasne, je v tom istý adrenalín Za rohom hoc kde bezdomovci, feťáci (ale tak zatiaľ našťastie žiadne problém, konflikt) občas SBS a tak zaujímavo no
Ahojte uz dlhsiu dobu chcem ist na zochovu ale nikdy sa tam nevkem nejako dotrepat. Chcela by som sa spytat ze ako sa tam da dostat a ci su tam nejake problemy s polismi
dostat sa tam neni problem, žiadny policajti ani fetaci (no občas) prelezes plot ku ktoremu sa dostanes cez schody este na ulici, ale pozor prelez len taky plotik ktory je na kopci pred nemocnicou. potom zides dole kopcom a na pravo je malá diera v plote- tou prejdes. teraz su dve moznosti - bud pojdes doprava ku schodom a tam su dveke ktore vedu niekam čo bolo kedysi pitevna ale dalej sa nikam nedostanes. Alebo potom pojdes do lava ku rozbitemu oknu a cez to prelezes a si oficialne vo dnu
Samozrejme si musíš dávať pozor na všetko. Feťáci, polícia, bezdomovci, prípadne majitelia . V samotnej Bratislave je na 100ky budov kam mlžeš ísť treba mať odvahu alebo niekedy aj vypité . My chodíme takto po budovách, naposledy sme boli v bývalej vojenskej základni. Šoecializujeme sa na budovy hlavne v noci. Tu je posledné videjko, každý týždeň niečo točíme tak daj odber aby ti nič neušlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tu za domom mám pol metra hlbokú jamu , akože metro