@21 oni zacinali koncertovat niekde v nemecku, v stvrti plnej prostitutok a bordelov a tam cele dni len hrali, sexovali a fajcili travu potom sa vratili do anglicka a tam ich manazer navliekol do tych oblecikov a tvarili sa, ze su slusni, ale pritom narobili kopu deti a nakoniec sa z nich stavali hippies, uzivali LSD a potom sa rozpadli
Tajné číslo sa mi zvýši až keď si pozrieš moju webku a to nerobíte, a keď mi napíšete koment to mi nepomôže, a o číslo mi nejde mne ide o tie otázky a vy si tu rozoberáte Beatles
Autopederastia: Spočíva v pokusoch o zasúvanie penisu do vlastného zadku.
Chremastistofília: Človek postihnutý touto úchylkou sa vzruší, keď ho okradnú.
Folikulizmus: K uspokojeniu dochádza pri sledovaní žien, ktoré nafukujú alebo mačkajú gumové balóniky, pinkajú si s nimi alebo na nich sedia.
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Boli ta?
skusal si DP? (double penetration)
robite sa s mobilom? (toto je fakt ujebane forum)
pozeravate pravidelne video 2 girls 1 cup?? fuj:/ mne to poslal velmi vtipny kamarat
Akoze Dominika od teba som toto necakala
Jasne,tak sa pridaj ku mne a Jerrymu...uz budeme perverzne trio!
Ako sme sa dostali k Beatles?
beatles v 1960
beatles v 1965
beatles v 1970
zmena je zivot
@28 .no a cooo,ked je to sranda.a tajne cislo ti stupa..tak to mas jedno
a autorka mala radsej zalozit diskusiu Beatles
@46 mna uz pokorili ine bedle
Autopederastia: Spočíva v pokusoch o zasúvanie penisu do vlastného zadku.
Chremastistofília: Človek postihnutý touto úchylkou sa vzruší, keď ho okradnú.
Folikulizmus: K uspokojeniu dochádza pri sledovaní žien, ktoré nafukujú alebo mačkajú gumové balóniky, pinkajú si s nimi alebo na nich sedia.
Pyropubizmus: Veľmi vzácna praktika, ktorú väčšina žien odmieta. Prebieha tak, že muž tesne pred svojím vyvrcholením vytiahne penis z pošvy a zapalovačom zapáli partnerkino ochlpenie. Cieľom je uhasiť šlahajúce plamene silným vystrekom semena.