neviem ci som jedina ktora miluje tento serial, ale nechce sa mi to pozerat lebo Piper mi neskutocne lezie na nervy a najradsej by som ju prefackala nech prestane byt taka slahnuta pussy inak najlepsi serial, kazdemu odporucam
ja som si tiez velmi oblubil tento serial A zistil som ze nikto z mojich kamaratov ho nepozera Super je ta rozmanitost postav. Napriklad som si dost oblubil Taystee, Red, Maritzu, potom tu so slzou, Gloriu a tak este aj ta transka je super /uz neviem meno/
tiež mám rozpozeraný tento seriál je fajn ... ja mám ale skôr nervy na tých bacharov, čo si zvyšujú ego tým že rozkazujú ženám ktoré im nemôžu povedať nie
mne sa piper zhnusila len v poslednej sérii.
ale som strašne šťastná, lebo ten seriál ponúka množstvá ďalších postáv, ktoré poznáš tak dobre ako piper, že našťastie ťa nemusí ona úplne odrádzať.
mne tiez az v poslednej, pride mi to akoby to vazenie tak na nu posobilo ze sa uplne scvokla uz a ano, ja milujem vsetky tie prizvuky co sa tam miesaju cernosky, spanielky, ruska, australcanka a este aj Sofia je skvela velmi sa mi to paci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale som strašne šťastná, lebo ten seriál ponúka množstvá ďalších postáv, ktoré poznáš tak dobre ako piper, že našťastie ťa nemusí ona úplne odrádzať.
inak si lesba,?