Neviem či mi už šibe, ale keď som ráno navštívil Birdz tak hore, kde sú momentálne Google reklamy bola asi pár minut Orange reklama. Znamená to teda, že o Birdz sa konečne začínajú zaujímať aj veľkoinzerenti reklám (sorráč za výraz, lepší ma nenapadol) ?
Po pravde, cca kazdy rok v reklamnej sezone (pred vianocami) sa objavia cca 1-3 inzerenti na Birdzi. Ak by to bolo castejsie (kazdy mesiac), tak by to bolo idealne
jednym z kriterii je aj to, ze sa snazime o predaj nenasilnej formy reklam, ktore Vas skor zaujmu, nez agresivne, na ktore z dovodu nasranosti nekliknete i ked by vas zaujala ...
No reklama je fajn ale ten orange banner na pol monitora je trochu moc. Sice na rozliseni 1280x1024 to nie je az take strasne ale ak by som mal nejakych 800x600 az 1024x768 tak by ma to asi nasralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Mne reklamy nevadia popravde kym mi neprekažaju, ako napísala Mirage a, hlavne keď si chcem niečo prečítať a jeb tam blbá reklama.