No chcela by som sa spytat ci sa niekto chysta navstivit tuto snuru festivalov ?... ja s kamosmi sa chystame na duchonku ... tak sa chcem spytat ake mate zazitky alebo co sa vam nepacilo a este nieco daju sa kupit listky priamo tam pri vstupe do arealu a
ja idem urcite...ako kazdy rok, a uz ani nedufam ze nebude prsat lebo kazdy rok prsi... ale aj tak sa tesim a listky sa daju kupit v predpredaji lacnejsie ako pri vstupe
Mala som tam ísť ako každý rok, keďže sú lístky zadara, no tento rok strávim v zahraničí. Je to taký jednoduchší fest, na ktorom majú ešte veľa vecí na vylepšovanie, ale uberá sa fajn smerom.
na duchonku už nikdy viac strašne sa mi tam nepáčilo, že bolo treba doplácať dosť peňazí za stanovanie, program, no, pomlčíme a bol tam strašný bordel. a ten jeden splachovací záchod, ktorý bol už po prvom dni kopcovitý, bol tiež fasa.. a nemali sme sa ako dostať domov, na stanicu do TO, lebo sa nejako pozabudlo na kyvadlovku. takže ja na duchonku nikdy nikdy nikdy.
akoo ja som zvyknuta na stanovaci ja nepotrebujem volaky stvor hviezdickovy hotel a podla mna je jasne ze sa musi priplacat za stan v tekto dobe ti uz nic nikde zadara nic nedaju
na ostatných festoch, kde som bola, sa to nemuselo a na ostatných festoch máš viac splachovacích hajzlov, kde sa o tom aspoň trochu starajú. ja nepotrebujem tiež 4hvieždičkový hotel, niekolko rokov už trávim letá na festivaloch len platíš si ta lístok, očakávaš nejaké služby. a tie sú bohužial na duchonke velmi slabé. horšia bola len rudava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale každopádne, zabavte sa
v prípade Orange festov nečakaj nejaký servis a služby alebo aj to, že by to bolo vypredané