mam rada rozne soundtracky k filmom na ktorych robili velke orchestre...
z klasiky to je dost rozmanite, mam rada Mozarta, mal dobry styl... ale pacia sa mi aj veci z obdobia gotiky a baroka... kazde obdobie ma nieco, co stoji za to..
no a kedze sa ucim hrat na lesnom rohu, tak sa snazim napocuvat skladby pre lesny roh a orchester, alebo rozne komorne zoskupenia... a v tomto mam najradsej jednu skladbu od Bacha
ja hram v dychovke .. ako bubenicka ... rytmiku .. a teraz v poslednom case sa mi strasne zacina pacit vazna hudba ... oblubena pesnicka napr .. MOZART: REQUIEM
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
z filmov no jasne Hans Zimmer rulez, po nom John Wiliams
a inak som metlak
Inak aj Jack Wall (soundtrack z Jade Empire) je dobrý... odporúčam.
z klasiky to je dost rozmanite, mam rada Mozarta, mal dobry styl... ale pacia sa mi aj veci z obdobia gotiky a baroka... kazde obdobie ma nieco, co stoji za to..
no a kedze sa ucim hrat na lesnom rohu, tak sa snazim napocuvat skladby pre lesny roh a orchester, alebo rozne komorne zoskupenia... a v tomto mam najradsej jednu skladbu od Bacha
Podla mna sú dobré, ale nemám rád ked moc hlučno spievajú.
Btw,môžem sem hodiť link na Rapid,kde bude tá pesnička?
Asi ne,čo?
ale songy su dobre... len ich proste furt variruje na jedno tema... nic nove neprinasa
Mne sa napr lubi Clint Mansel (Requiem for a Dream, Foutain...) ktoreho hudba ma cosi do seba
A potom este napr Yoko Kanno sklada velmi dobre veci