Z lekárskeho hľadiska je to úplne nepresný film - kebyže to pozerá nejaký gynekológ tak by len nad tým krútil hlavou čo to tam vlastne robia. Ale z filmového hľadiska - je to celkom normálny - na slovenské pomery - dobrý seriál. Ale zišlo by sa trošku upresniť tie lekárske postupy.
hm tak ja som kedysi pozeraval cesku...a myslim ze ta je troska lepsia...aj v ramci tych pracovnych postupov...moj otec je gynekolog a nejako velmi sa nestazoval
Pawlo a Ty si lekar, ze Ti oci rezu tie nepresne lekarske postupy???P
odla mna ani Mesto tienov, co bolo v piatok nebolo v tych postupoch najlepsie....
Ale podstata je v tom, ze sa tocia serialy....toci sa Ordinacia, Panelak, Mesto tienov, vraj aj Jojka ma nejaky dalsi serial v rukave...mozno este rok..
mozno dva a pridu na rad FILMY...rydzo slovenske..
Tiež som donedávna pozerávala tú českú verziu ordinácie a oproti tej slovenskej mi pripadala o dosť lepšia...
A Pawlo: Myslím že keď už robia seriál takéhoto typu, očakávala by som od nich že sa budú pri scenároch a tak radiť aj s odborníkmi A dokonca mám pocit že aj tí herci museli absolvovať nejaký "odborný kurz"
V živote som toho nevidel ani jednu čast doktora Georka poznam z časakov to sa neda prehliadnut ale Mikla bol lepši A OSOBNE CHODTE RAčEJ VON AKO KUKAT TOTO iba vam s to šibe všetkym horšie ako telenovela ale ešte sa o tom tak vela nerozprava dufam že začne moja ruka by bola prva na zrušenie keby račej natočili poriadny fylm namiesto tychto sračiek ale kto že ???
vyborne, len ten cas a reklamy...nebolo to lepsie s jednou reklamou o osmej a po serialy uputavky? nie este toto co teraz robia, lebo nikdy neviem ze kde to skoncilo
ludia..skusili ste vo svojom zivote uz nieco natocit ? mali ste moznost vidiet ako sa nieco toci ? viete kolko ludi pracuje na takom serialy ? ak ste odpovedali na vsetky otazky ano, potom mozte zacat kritizovat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
odla mna ani Mesto tienov, co bolo v piatok nebolo v tych postupoch najlepsie....
Ale podstata je v tom, ze sa tocia serialy....toci sa Ordinacia, Panelak, Mesto tienov, vraj aj Jojka ma nejaky dalsi serial v rukave...mozno este rok..
mozno dva a pridu na rad FILMY...rydzo slovenske..
a na to sa ja TESIM..
A Pawlo: Myslím že keď už robia seriál takéhoto typu, očakávala by som od nich že sa budú pri scenároch a tak radiť aj s odborníkmi A dokonca mám pocit že aj tí herci museli absolvovať nejaký "odborný kurz"