No dievcata a chlapci, zeny a muzi obraciam sa na vas dufajuc ze ste sa uz s poodbnym problemom stretli a ze steho uspesne vyriesili. Moj problem totiz spociva v tom ze pri sexe s partnerkou (s kondomom) sa nemozem urobit. Ona zazije aj 3 orgazmy, ale
a to chcete aby jeho baba bola tehotná a mladý bol otecko? tak akože dosť krawina,.,. ja by som to bez ochrany neriskovala na jeho mieste,.,., ale nech robí ako myslí,.,.,.
11. kazdy chalan neni kokot ze sa musi do baby urobit...btw sice je tam sanca ze tzv. kvapocky lasky (podla mna jebnuty nazov hlavne ze lasky obsahuju spermie ale to zas tak vysoka sanca neni...cize by dievca malo brat antikoncepciu
12. ved áno malo ale ani tá nieje 100% a mne nešlo o to hádať sa s vami ja len hovorím že prawdepodobnosť tu je a myslím že jeho baba nexe byť tehotná inak by nepotrebovala kondomy keby jej je to jedno,.,., a anti určite ano je to aj ako poistka ked praskne kondom takže tak no,.,. (a kvapôčky lásky sú fakt komický názov sorry
Sorac,ale na co ti je taka baba?Ona ma 3 orgasmy(pochybujem) a ty nic?!To si radsej rukou rob aspon sa tolko nenadries.Ja milujem sex a vsetko okolo neho a predstava,ze by partner s toho nic nemal...no neviem.Asi by ma taky sex nebavil.Mohla by som pisat a pisat co vsetko to dava(ten pocit,vzrusenie)ked moj partner vyvrcholi.VYMEN JU!!!11.Ak partnera poznas nepotrebujes kondom stacia tabletky.
To je divne..ja mam opačny problem..moj partner sa spravi hned sa chvilku a ja vobec. Asi je porucha len v tvojej hlavičke, možno si pritom moc nervozny a neuvolneny...
ale podla mna je dosť kruté riešenie vymeniť ju chúda dievča ak sa lúbia (čo predpokladám ked spolu spia) tak je kruté ju odkopnúť len preto lebo ho neuspokojí podla mna to treba riešiť tak že to nejako prediskutujú a ak to nepomôže potom robiť dalšie kroky,.,.,
13. Jedina 100% antikoncepcia je nesexovat ziadna forma ochrany nefunguje na 100% a niekedy su tabletky, ktore su spravne uzivane, mozno aj spolahlivejsie nez kondom, nehovoriac o tom, ze pipikata cast dvojice si to s nim uzije menej nez keby to robil bez kondomu.. vid priklad
17. Wingates (dúfam že som to dobre napísala) tak na tento komentár nemá žiadny iný to teda fakt že nie,.,.,. ale máš fakt prawdu
16. Holyknight no dobre tak sa nemusia lúbiť sorry tak ja som trochen naivná teda lebo ja by som s chalanom bez lásky nespala no,.,. hlboko sa ospravedlnujem teda,.,. ale aj niekto naivný musí byť v tejto diskusií,.,.,.
20. mno tak diky teda ale ja fakt neuznávam že spime spolu lebo strašnú chuť mám na to práve,.,. newem ale to jedine kôli tomu lebo ja by som to nespravila inak takých ludí neodsudzujem každý si je strojcom(mno to je slovo,., uuuuf vlastného šťastia,.,.
19. Na tvojom nazore nie je nic naivne, ved ludia by mali spat spolu preto ze sa maju radi nie? Vacsinou A je pravda, ze je blbost vymenit dievca len preto ze nemaju dobry sex... to je teda dost prizemny nazor a nikto rozumovo na urovni by nieco take nespravil, ak to dievca lubi. Rozpravanie sa o problemoch dokaze zazracne vyriesit mnoho problemov
22. Wingates diky moc aspon niekto uzná že to môže fungovať aj takto,.,. heh newem či by som dokázala vymeniť niekoho koho milujem to fakt nedokážem posúdiť ale myslím že skôr nie! lebo mi to naozaj príde dosť prízemné,.,. a zásadne som za to že treba komunikovať a niekedy aj viac ked to vzťah potrebuje
najprv sa s nou porozpravaj a urcite spolu nieco vymyslite. napr. ked skoncite s kondomom, tak nech ta dokonci oralne. moj chalan hovori, ze je to este lepsie ako sex bez kondomu,lebo, ze potom je maly ovela citlivejsi.
No takze ja nechodim s gumenou anickou a preto ju ani vymienat ako ponozky nebudem a tiez niesom nemy Janko aby som jej nepovedal v com je problem. Naopak.Komunikacia medzi nami v tomto smere je uplne otvorena, ale to na veci zatial nic nemeni. Samozrejme, ze ma dorobi rucne ci oralne. Ale asi mate pravdu v tej antikoncepcii, po ktorej sa asi budem musiet poobzerat
jasne ze tabletky,ale nechapem to...ved ked sa neurobis normal pri sulozi,tak nech ta dorobi ustami,alebo rukou...ale doporucujem ustami,ked sa uz vtedy neurobis,tak neviem...
môžte to skúsiť aj bez ochrany, napr. pár dní po menštruácii je veľmi malá šanca, že otehotnie a keď si už budeš istý, že to príde, tak sa práve vtedy vyber
Ved nech si da predpisat antikoncepciu..Ja som nemala sex s kondomom moc rada,lebo pri tom som sa skor ja neurobila nez partner..mne to tam nejak proste zavadzalo.Preto som skusila antikoncepciu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
s kondomom je to dost blbe...nemas z toho sexu prakticky nic a len sa narobis
16. Holyknight no dobre tak sa nemusia lúbiť sorry tak ja som trochen naivná teda lebo ja by som s chalanom bez lásky nespala no,.,. hlboko sa ospravedlnujem teda,.,. ale aj niekto naivný musí byť v tejto diskusií,.,.,.
good luck
to tu asi niekto pozná len čisto pudovú potrebu sexu...
A navrhujem tie tabletky...ako gentleman sa môžeš ponúknuť, že ich budeš platiť, alebo sa zložíte...
Aj my sme to tak vyriešili a nevidím problém...kondóm len ak sa inak nedá...
Ovšem ak ste si verní...