čítala som na jednom fore, že výhrou je hojivý zázrak a niekto k tomu dostal aj vzorky parfémov. Ale pre výhru si treba ísť osobne do Oriflamu a tam ťa budú nahovárať, aby si sa stala Oriflame lady, ale samozrejme, môžeš odmietnuť a aj tak ti to dajú.
@D170 no, presne.. už cez telefón ma nahovárala tak trochu.. ale tak ja s tým nemienim začať.. a teraz som našla na ich stránke, že sa vyhráva paleta na líčenie či čo to je..
@estrella Ja som čítala vtedy, ked sa rozbehla superstar, že dávali hojivý zázrak, ale možno to už zmenili, ale každopádne im ide hlavne o tom presvedčiť ľudí, aby to robili, takže ten darček nie je v extra veľkej hodnote. Ale môžeš tam ísť, aj ked to nechceš robiť, darček ti po chvílke prehovárania dajú
Ja som klikla, vyhrala som a dneska mi to osobne na káve som bola s jednou tetou s oriflame a predala mi darček..a určite všetkých zaujíma čo dostanete... ..nepovieem...možno keď napíšete Ts..
je to ten hojivy zazrak... alebo vajicko, alebo ako to kazdy vola. ja to volam zbytocnost, ale aspon to niekomu darujem, mozno sa potesia. a ja robim v oriflame uz okolo pol roka, takze mne to poslali hned v objednavke, co som urobila ako poslednu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov