mam na vas otazku ... ako to funguje vlastne cez origin ? napriklad hra sims 4 to musim kazdy mesiac platit za hru ako pi.....a alebo ako co..neviem co dalej cd hra stoji trepnem 50 a hotovo v brlohu ale ked chcem el verziu .
@screamose neporadil mam v pc aj Gta V ale potrebujem aj nieco menej akcne XD a na ps4 kresa a fifu XD fakt bez srandy ja neviem vôbec robit s originom bo ked objednam si nieco co mi bude strhavat kazdy mesiac love ma stary doma povesi do vetra
origin je len klient. ci hru kupis na dvd alebo elektronicky vzdy sa aktivuje cez origin. a tam ti ostane uz na stale. len si tam musis vytvorit ucet a nezabudnut meno a heslo...lebo aj ked si kupis dvd a raz hru aktivujes pod nejakym uctom tak druhy krat inym uz nepojde...
@kosmiklove no lebo je tam napisane get the game potom su tam tri moznosti basic...3.50 mesacne....premier 14.99 mesacne alebo buy now 39.99 a pri tejto moznosti nevidim dokedy to plati aby som nevyhodila 40 za hru ktora mi po mesiaci roku zmizne
Cez origin raz za hru zaplatíš a máš ju tam na stálo. Nič neplatíš každý mesiac, neboj. Ja mám takto Sims už 5 rokov Ale ak nechceš platiť toľké peniaze za hru, odporúčam počkať na 50% zľavy. Teraz na jeseň alebo maximálne k Vianociam určite budú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
stiahni si klienta » www.origin.com/irl/en-us/store...
tam si vytvor ucet a za hru zaplatis jednorazovy poplatok a ostane ti navzdy
Nedávno som to inštaloval na dva počítače