krista a vy tvrdy a drsny smirglovany metlaci nemoze mat hrncek? pre toto nemam rada skatulkovanie! ja som dostala na 15tku od krsnej neonovo ruzoveho jednorozca (od mamy bielofialoveho) a ruzovu teplakovu supravu a zda sa ti to malo metalove?
vytlac fotku na A4 nalep na karton a urob z toho puzzle..ak si sikovna tak to bude supiš..potom daj do krabicky oblep a mas...alebo sprav fotoalbum s fotkami a popis tam veci smsky proste kecy ktore ste kedy povedali a smiali sa na tom....alebo ak mate niekde suveniry ja som kamoske kupila taky specialny stamprlik na krk sa da zavesit a drzi aj ked si pod obrazom bozim jej sa to na 18-nastku hodilo
@15 zaručene potesi...ked sme spravili jednej kolegynke album a dali tam veci co sme kedy narozpravali a rozne obrazky a ine pikantnosti tak sa smiala na tom pol hodiny fakt za tu namahu to stalo
ak ti môžem poradiť ja som vela takých vyrobených darčekov ale fakt super akrásnych našla tuna: www.sashe.sk fakt atojí za to si to pozrieť ani ťa to nejak draho nevyjde..
mno skus mu vyyrobitt nieco v com sa vyznas napr. vies kreslit- nakresli mu niečo krasne..jeho portret...., vies robit s elektrikou....zostroj mu nieco... vies sit.. usi mu nieco napr vankus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kup mu hrncek
tak mu kúp hrebeň
co???ty mas krajsi avatar jak ja?!
ty si sebec, egoišta:d