Kupujete ich este niekto? Patrite k samozvanym milovnikom hudby ktory maju doma gigabajty mp3 a tony napalenych cedecok? Alebo ste naopak radikalny odporcovia ilegalneho stahovania hudbu a potrpite si na originaloch?
kupim iba to co mam naozaj rad. z toho mam kompletne diskografie. the offspring, green day, blink-182, sum 41 a chcem kupit iron maiden diskografiu aj s tou krabicou co je jak otvaracia hlava.
ked nieco vyjde, tak to najprv stiahnem a ked to mam rad, tak si kupim aj cd
no, ja by som minul potom majland keby som kupoval originaly.. pri týchto cenách, kt. sú v nasich obchodoch to nejde jednoducho.. mam asi 8 originalnych cd.. plus nejake dvd co som kupil z obchodu - filmy za 50 SK...
mám vela nahratých kaziet, ktoré som kúpil od kamoša... odkedy sa zaoberám hudbou (10 rokov), strašnú kopu vecí som povyhadzoval, bolo to o ničom. teraz sa púšťam do svojej vlastnej kolekcie originál CD nosičov pokúsim sa ju koncepčne vyhraniť a obmedziť, ako keby som bol hudobník a rozhodol sa pre 1 špecifický subžáner.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ked nieco vyjde, tak to najprv stiahnem a ked to mam rad, tak si kupim aj cd
ale z praktického hľadiska je to zbytočné... zavdzia to, obaly mi neladia s nábytkom v izbe... no načo???