Môže mi niekto vysvetliť prečo keď si poctivo kúpim DVD s filmom som donútený pozrieť si viac ako pol minútové protipirátske video, Varovanie k neoprávnenému použitiu diela a v horšom prípade aj 5-10 reklám. Prečo ma tým obťažujú, keď som si ho kúpil? Ak
nekupujem, ja som barbar, všetko sťahujem, aj to nelegálne
asi preto, že pozerám kvantá filmov a ak by som mala za každý jeden platiť, tak dovidenia
a potom mi to zasa príde nespravodlivé, že podľa čoho by som mala selektovať to, ktorý zaplatím a ktorý nie
ale asi to nejaký vplyv má, lebo niekedy mi je trochu ľúto, že som nepodporila tvorcu, ale to sa mi stáva len pri takých nízkorozpočtových alternatívnych filmoch (ktoré inak ale väčšinou ťažko vôbec zohnať na dvd)
a potom si poviem, že vlastne finančne podporujem kinematografiu vtedy, keď idem do kina (aj keď asi len 2x za rok)
ja som mal práveže tie antipirate videá aj pri nelegalne stiahnutom filme... ale to asi závisí aj od toho čo stahuješ.. jasné že ak nejaký dvd rip to tam nebdue lebo to okrešú o všetko.. ale ked stiahneš ilegalne dvd ze vším všudy aj madarčinou ako jazykom tak to tam je vždy
a názor na to taký že nám také videa môžu pripadať stupidné bez efektu ale človek by sa divil čo to urobí s mysľou priemerného konzumného amíka
ale áno mám doma pár oroginálnych filmov a sú to poctivé horory ako napr evil dead
@barky tak v tomto pripade je to pre mna lepsie nezabera to nikde fyzicke miesto a film si mozem kedykolvek stiahnut znova + vdaka tomu, ze mam od applu ntb, ipad aj telefon, mozem si ten film kedykolvek stiahnut zadarmo priamo na dane zariadenie a hned si ho v nom aj pozriet
Ale na druhej strane, mam takto kupene len nejake pixarovky a 2-3 filmy.
Co sa tyka kolekcii viacerych filmov/serialov, davam tiez prednost radsej klasickemu dvd a darcekovej krabici, nech to potesi aj oko
@trdelniiiq@barky Tiež mám rád filmy v rukách keď ich kupujem. Na druhej strane mnoho filmov alebo aj hier ktoré som si kúpil sú po desiatich rokoch nepoužiteľné(poškodenia). Najhoršie je to u starých VHS kazetách. Ja by som uvítal nejaký kompromis aby som mal film v rukách ale zároveň v prípade poškodenia si ho mohol aj stiahnuť. Pretože je to nosič čo sa poškodí a nikto si predsa nekupuje nosič ale obsah.
@james144 ono, nekupujes si ani obsah. Kupujes si pravo, do urciteho okamihu, pokial to developer/spolocnost nezmenia, lubovolne prehravat dany film alebo napriklad sw, pri hrach. Mas to aj v podmienkach. Ale to len tak off topic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
asi preto, že pozerám kvantá filmov a ak by som mala za každý jeden platiť, tak dovidenia
a potom mi to zasa príde nespravodlivé, že podľa čoho by som mala selektovať to, ktorý zaplatím a ktorý nie
ale asi to nejaký vplyv má, lebo niekedy mi je trochu ľúto, že som nepodporila tvorcu, ale to sa mi stáva len pri takých nízkorozpočtových alternatívnych filmoch (ktoré inak ale väčšinou ťažko vôbec zohnať na dvd)
a potom si poviem, že vlastne finančne podporujem kinematografiu vtedy, keď idem do kina (aj keď asi len 2x za rok)
a názor na to taký že nám také videa môžu pripadať stupidné bez efektu ale človek by sa divil čo to urobí s mysľou priemerného konzumného amíka
ale áno mám doma pár oroginálnych filmov a sú to poctivé horory ako napr evil dead
Ale na druhej strane, mam takto kupene len nejake pixarovky a 2-3 filmy.
Co sa tyka kolekcii viacerych filmov/serialov, davam tiez prednost radsej klasickemu dvd a darcekovej krabici, nech to potesi aj oko