Nazdar chcem sa opytat kupujete si oblecenie v beznych obchodoch niekde v OC odkial ma to oblecenie pol mesta? Alebo radsej hladate veci, ktore na ulici "nestretnete" ..ak nakupujete veci niekde v OC tak tam nakupujete preto ze "originalne" veci su pre
chodim do svojej predajne, kde pridem, poviem co chcem, vyskusam, zaplatim odidem...keby som mal behat po roznych obchodoch tak by ma asi porazilo...ale ja zase nosim neoriginalny styl - kosele a obleky takze tam niet co vymyslat...
na originálne kúsky je predsa sekáč! a vôbec tam nestojí jedno tričko 20 €...
ale čo sa mňa týka, nakupujem v normálnych obchodoch bežné a neoriginálne veci, napriek tomu sa mi stáva len veľmi výnimočne, že by som stretla niekoho oblečeného rovnako
Originalne myslim tak ze si das vyrobit vlastne so svojou potlacou a tie stoja tak okolo 17€ alebo take s vtipnou tematikou nie nejake fadne ktore su v obchodoch, nehovorim ze v obchode nenajdes nejake vtipne kusky ale vacsinou 5am take nie su.. .. Su tam take neutralne..
@darkestangel minule som bol nakuknut do sekacu a vobec sa mi to tam nepacilo.. pomaly ani nebolo vyznacene kde su muzske/zenske veci a tricka podla farieb zoradene.. pricom bolo jedno o aky ide strih abo co..
absolutne sa nestaram o trička a nevadí mi, ak ich má polka mesta šak určite nevyrobia tričká špeciálne pre mňa
ale ešte som nestretla niekoho v rovnaký deň oblečeného ako ja
100% môjho šatníka je H&M (zo sekáča, nové hmkové veci sú drahé na môj vkus ), Terranova, New Yorker a F&F a nestáva sa mi, že by som mala rovnaké veci ako päť ďalších báb v jednej električke
Ale nakoľko obľubujem kombináciu baletná suknička s kanadami a business kostýmčekovým sakom, asi to nie je tak vidieť, ak mám to isté, čo iní ľudia
ja sa absolutne nestaram o to co nosim poslednu dobu vytahujem tricka ktore som nosila uz na zakladnej skole... kedze furt uz od cca 12 tich mam tu istu velkost
alebo na dovolenke ked som tam si nakupim veci v obchodoch, ktore tu nesu, ale tak ako vravim, je mi jedno kym na tom nie je napis KJSMTK alebo podobna picovina
pripadne objednam z netu z nordstrom alebo znackovych outlet obchodov
a ujo ma v avione obchod tom tailor a mustang, cize pol skrine veci mam od neho
tricka, az na biely basic, nenosim vobec a nemam rad potlace,napisy a rozne blbosti, takze sa obliekam do veci, ktore vyzeraju co mozno "najcistejsie", jednoducho ale zas nie fadne alebo nevyrazne. zatial som sa nestretol, aby mal niekto to iste, co ja.
kupujem v merchoch alebo internetovych obchodoch s merchom kapiel a som uplne rad ked niekoho vidim v rovnakom triku lebo viem ze ten clovek ma hudobny vkus
ešteže nosím taký mix všetkého možného obchody, sekáče, od kamošiek, po mame, babke a podobne
dlho sa mi nestalo, že by mal niekto na sebe to isté čo ja respektíve som si to nevšimla
snažím sa v prvom rade hladieť na môj štýl, to čo sa mi páči + za rozumnú cenu ... tenisky si napríklad nikdy nekúpim nad 30 eur, pretože takú hodnotu nemajú pre mňa ... a pri tom si vždy dokážem naozaj pekné tenisky kúpiť
nakupujem oblečenie zvyčajne v OC, väčšinou nájdem vždy niečo na seba v obchodoch ako GATE, Cropp Town, New Yorker, HM ... a ak sa mi niečo páči a neviem to nikde zohnať tak si to objednám z netu
a absolutne ma nezaujíma kto a či to nosí každý alebo podobne ... ide o to či to chcem nosiť ja, či sa mi to páči, ale ešte som sa nestretol s tým že by niekto bol oblečený ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale čo sa mňa týka, nakupujem v normálnych obchodoch bežné a neoriginálne veci, napriek tomu sa mi stáva len veľmi výnimočne, že by som stretla niekoho oblečeného rovnako
ale ešte som nestretla niekoho v rovnaký deň oblečeného ako ja
Ale nakoľko obľubujem kombináciu baletná suknička s kanadami a business kostýmčekovým sakom, asi to nie je tak vidieť, ak mám to isté, čo iní ľudia
alebo na dovolenke ked som tam si nakupim veci v obchodoch, ktore tu nesu, ale tak ako vravim, je mi jedno kym na tom nie je napis KJSMTK alebo podobna picovina
pripadne objednam z netu z nordstrom alebo znackovych outlet obchodov
a ujo ma v avione obchod tom tailor a mustang, cize pol skrine veci mam od neho
dlho sa mi nestalo, že by mal niekto na sebe to isté čo ja respektíve som si to nevšimla
väčšina vecí z croppu, nebaví ma chodiť kade tade a kupujem len keď súrne potrebujem niečo nové
nakupujem oblečenie zvyčajne v OC, väčšinou nájdem vždy niečo na seba v obchodoch ako GATE, Cropp Town, New Yorker, HM ... a ak sa mi niečo páči a neviem to nikde zohnať tak si to objednám z netu
a absolutne ma nezaujíma kto a či to nosí každý alebo podobne ... ide o to či to chcem nosiť ja, či sa mi to páči, ale ešte som sa nestretol s tým že by niekto bol oblečený ako ja