originálne? dalo by sa povedať že "vyhľadám" originálne veci..v poslednom čase som natrafila na "úžasnú"originálnosť v oblasti módy..šla som po meste a okolo mňa šlo dievča-krvavo červené vlasy, fakt neklamem..brutálna červená farba..a vyzerali akoby v živote nevideli hrebeň..hrubá vetrovka čiernej farby..k tomu minisukňa červenej farby, roztrhané silonky (či naschvál alebo dlhým nosením o tom uvažujem doteraz) a k tomu lodičky červenej farby. lodičky vo februári..obdiv.. ja som sa cítila ako taký snehuliak keď som okolo nej prešla vo vetrovke,rifliach a čižmách po kolená Ták toto bolo originálne.. ále ešte lepší bol zážitok potom.. šlo okolo jedno dievča s mamou..a mama dosť nápadne okomentovala outfit okoloidúcej.. svojej dcére kráčajúcej po svojom boku adresovala slová typu: "keby si sa ty takto obliekla tak ťa z domu vyhodím" á zlatý klinec bol.. keď som ani nie o týždeň..stretla na tom istom nemenovanom mieste to dievča čo kráčalo s mamou..a bola dosť podobná tomu dievčaťu, ktoré jej mama tak odsúdila.. Ja osobne by som chcela vidieť reakciu jej matky, keď ju takto uvidela
Sorrý že som sa takto rozpísala..ale tak toto je pravá, nefalšovaná ORIGINÁLNOSŤ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
modré vlasy
Sorrý že som sa takto rozpísala..ale tak toto je pravá, nefalšovaná ORIGINÁLNOSŤ