@artlover ta... zahrada, motorizmus, akordeon ... to by som mu aj kupil, ale novy stoji kolo 1500€ ... nežeby som tolko nemal, ale asi zbytočne tolko vyhadzovať si myslím.
@neverendingsmile vzdy mozes skusit nove druhy cigar, s kombinaciou s kvalitnou ehiskey, vinom, pivom, hocicim. Ak mate cigary, predpokladam ze otec ma aj humidor. Ak nie, porozmyslaj nad kvalitnym humidorom
aha z tychto zalub neviem poradit darcek
a co tak nieco zazitkove? ja som chcela naposledy ocinovi kupit ochutnavku vin v pivniciach aj s nejakym obcerstvenim v podobe syrovych tanierov atd. bolo to na cely den. nepije oco vino?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Kvalitnu whisky a zopar fajnovych cigar.
a co tak nieco zazitkove? ja som chcela naposledy ocinovi kupit ochutnavku vin v pivniciach aj s nejakym obcerstvenim v podobe syrovych tanierov atd. bolo to na cely den. nepije oco vino?
» www.najzazitky.sk/gurmanske-zazit... neviem lokalizovat tvojho otca, ale mozno nieco vyberies.