Ahojte, mám na Vás jednu prosbu al. otázku. Kamaratka bude mať o dva mesiace 18 rokov..a poprosila ma o pomoc pri robeni oslavy ale ja neviem ako na to..pomohli by ste mi z nejakymi napadmi? popripade z programu..bude to taka babska party..za kazdy typ bu
@martiina1811 prehnane si myslím aby si objednávala firmu na zorganizovanie party...proste si objednajte nejaký vip salonik ... odošli pozvánky trebars cez fb ... nakúpte čo treba ... zožente niekoho kto sa bude starať viac o hudbu ako piť a bude pohoda.
Neviem, moja oslava bude vyzerať tak, že pôjdem na moju základňu s ľuďmi, ktorých mám rada a s najväčšou pravdepodobnosťou sa s mojou teplou sestrou strašne ožerieme a s mojím nápadníkom zhúlime.
načo? Ja som vlastne nemala žiadnu takúto oslavu osemnástky a žijem... a tá devätnástková sa odkladá už nejaký ten mesiac... hoci, žiadna takáto oslava, len snaha zorganizovať dokopy viac ako dvoch ľudí na dohodnuté miesto v dohodnutom čase a to nie je také ľahké, ako sa zdá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Alebo @1 (ROFL)
*Ale nie som zástancom týchto osláv.
tortu plus sviečky hudba zábava spravte si disco alebo sa zahrajte pravda odvaha a tak čo ja viem ..keď sa unavíte ľahnite do posteli na film
vykúrili sme izbu asi na 40 stupňov (nevedomky, bo sme nevedeli jak sa na tom radiátore reguluje teplota) a otvorili sme si okno vonku bolo -20