Čo by sa malo robiť na oslave narodenín.. keď si pozvete kamarátov. PROGRAM. lebo kamarátka tá nám pustila film a nič.. NUDA (prosím nepíšte také že . "riadne sa opiť" a pod. predsa mám len 12).. a 2. vec čo by som mala kúpiť kamarátke na jej narodeniny m
keď som robila ja oslavu tak som si kúpila daky alkohol ALE NIKTO SA NEOPIL. Potom treba jedlo veľa jedla. Veľa vody a pitia. Dáku dobru hudbu. poskyravt vsetky krehke veci, miesto kde sa dá fajčiť a ja som mala aj vodnú fajku. Ale ak máš menší kolektív ako 5 či 6 ľudi lebo ja som tam mala minimalne 20 tak je super hra aktivity a v tovojom okoli to urcite niekto ma. fakt sranda zarucena. Ak je to väčši kolektiv tak sa zabavia aj sami proste fakt. len treba davat pozor na veci a tak. A hlavne!!! preboha hlavne nezapinaj telku a nepozeraj žiaden film. DD
ja neorganizujem oslavy lebo mam len par ozajstnych priatelov ostatni su ludia s ktorymi sa snazim "prezit". a este k tomu do oslavy ide tolko penazi ze az az ja pozvem jedneho naj kamosa a to je vsetko...
ahoj , ja som TIEŽ robila oslavu na moje 12- narodky.... no a náhodou mala som tam naozaj len pár BLÍZKYCH a DOBRÝCH kamošiek..... No a my sme sa šli prejsť von , môžete sa kúpať v bazéne , prípadne si zájsť na plaváreň. Maj hlavne dosť jedla (pochutinky šak poznáš) no a pitia (akože malinovky a pod) môžete napr. hrať na počítači hry , akože turnaje medzi sebou, hrať rôzne spoločenské hry a my s kamoškami máme jednu špeciálnu... Ak by si chcela vedieť akúú (zažijete 100%zábavy) napíš mi TS-ku no a darček???? nedávaj že plyšák a čokoláda... to je už strašne neoriginálne.... Daj jej kozmetiku (lesku , rúž, parfum ) alebo rôzne že náušnice, náhrdelník....
ja nechcem ziadny probgram na narodky ! na narodky mam plne zuby telefonatov typu : ahoj matus , vsetko najlepsie a blaaaa blaaaaa blaaaa ! potesi ked niekdo povie ze vse najlepsie ale na narodky chcem byt sam a robit si co chcem a proste to co ma bavi a na moju oslavu by i tak nikdo nesiel ... ved ja som nudny stereotypcky a pesimisticky clovek a nikoho nezaujimam , co uz ..
naposledy ked som robila oslavu, to bolo tiez asi tak nejak v 11 alebo v 12 rokoch tak sa tam kamosky dost pohadali, uz ani neviem preco
a teraz ma uz nebavi robit take oslavy, nemam rada oslavovat len preto, ze mam narodeniny proste a suhlasim s @10 , na narodky si chcem robit to co ja chcem a nie vymyslat program pre inych
Ja čo spomínam na svoju oslavu narodenín, to bolo. . Kamoši nám dali preháňadlo do pitia, som v noci bola 3x srať takže na to dávaj pozor. Ale inak sme žiadny program stanovený nemali, pustite hudbu, nafúkaj balóny a ak sú dobrí ľudia tak sa zabavíte.
my mame radi v partii tematicke zurky, to znamena ze si urcime temu a podla toho sa robi vyzdoba a oblecenie. potom sa smejeme jeden z druheho ako sa vyobliekal (zhovadil) + popri tom hrame hry, ktore sa daju neskutocne prisposobit okolnostiam. inspiraciu cerpam tu: oslavuj.sk/category/typy-oslav/tematicke
ja mam len 12 a oslavu si vždy vymýšlam sama napr. na 12 narodkách sme prišli baby dievčatá mali sme veeela potravín a tortu som skautka takže som mala možnosť robyť oslavu v skautskej klubovni najprv mi dali dari 1: hrnček+tanier+kožený zápisník 2: písací blog v tvare tabletu 3: okuliare+rúž..... a od chalanov 1: čokoládu + prsteň a o pol noci sme išli malovať na cestu no načapali nás poliši tak sme to museli umývať
Moja najlepšia kamarátka má v piatok 15 tak ideme v sobotu do nejakej čajovne ešte s dvomi kamarátkami a potom u jednej prespíme a darček... v tomto ti neviem moc poradiť lebo ja jej dávam takú veľmi konkrétnu vec pre ňu. Má to niečo spoločné s jej obľúbeným filmom takže jej kúp niečo čo má rada alebo tak...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
....Ale,nejaký náhrdelník alebo niečo také čo sa jej páči
No a čo tam...Proste hudba,jedlo a čo vás napadne
a teraz ma uz nebavi robit take oslavy, nemam rada oslavovat len preto, ze mam narodeniny proste a suhlasim s @10 , na narodky si chcem robit to co ja chcem a nie vymyslat program pre inych
tento rok bude vynimkou zrejme ale to bude sukromna oslava, na ktorej budeme asi tak dvaja
takze ti neporadim .. neoslavuj
a tu: oslavuj.sk/category/hry-program-zabava