ja som mala vcera bleble ale zeby som nejaK oslavila? hm tortu mi zjedol pes a darceKy som dostala uz o nieKolKo mesiacov sKor to co som potrebovala bolo automaticKy na narodKy.. oslava?? prisla by mi mozno starKa ..
a co sa tyka narodiek,tak ja ich mam tiez o chvilu 25.3 a neriesim to ci som alebo niesom blizsie k smrti..lebo umret mozes hoci kedy..nezalezi na veku..
btw deturence a co ze nejako som to extra neoslavovala? a koho je to chyba haaa? ja planujem peknu rozbijacku nech sa ozeru vsetci na moju... eehm no povedzme ze len tak
Ygor: ved preto som napisal ze rozumny dovod inak mi staci aj taka debilina ako ze je pondelok alebo 21:00 (alebo akykolvek iny cas)
Mirraq: tak si sa mala narodit skor ale ja som nestrel tiez cloveka s mojim datumom narodenia... A kedze mas tie narodeniny tak ti tie vytrznosti nejako odpustia nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Narodky sú pre mňa čosi ako postup do ďalšieho štádia...neber to ako "byť bližčie k smrti"....to znie negatívne.Urob oslavu, na kt. nikdy nezabudneš
len rodicia,pribuzni,a
ani mi nijake chlastanie nechyba
treba si uzit zivota kym sa da
a co sa tyka narodiek,tak ja ich mam tiez o chvilu 25.3 a neriesim to ci som alebo niesom blizsie k smrti..lebo umret mozes hoci kedy..nezalezi na veku..
kapisto?
btw deturence a co ze nejako som to extra neoslavovala? a koho je to chyba haaa? ja planujem peknu rozbijacku nech sa ozeru vsetci na moju... eehm no povedzme ze len tak
ja radsej ziadnu rozbijacku ,radsej tak len do nalady s chlastom..inac bych robila vacsie vytrznosti jak normalne
ja som uz narodky mala a blizsie k smrti sa necitim.Jak uz povedala Mirraq,tak chcipnut mozme hocikedy...sak zalezi uz fakt ze na situacii
Mirraq: tak si sa mala narodit skor ale ja som nestrel tiez cloveka s mojim datumom narodenia... A kedze mas tie narodeniny tak ti tie vytrznosti nejako odpustia nie?
no vytrnosti budu muset odpustit co ine by im ostalo? ..
tak ale vzdy sa snazim nenapadne aby ma nikto nespoznal