Čaute všetci chcem sa opýtať či sa nedá vybaviť nejak bezdôvododne (nie až tak bezdôvodne) oslobodenie od TV. Mám na to dosť vážne dôvod. Chodím na umeleckú školu a cestujem každý deň niečo cez 50KM pretože nechcem byť na intráku. Chodím už do druhého roč
no chodiť k inej skupine nieje možné pretože chodím na umeleckú kde je minimálne chlapcov takže sa spajame s B-čkou a ešte aj s celým druhým ročníkom.. fakt ma s tým nasrali prvý ročník nultá a oni drb dajú aj druhý aj cez to že som sa sťažoval že to nezvládam
to mas este dobre ne jak my ze do pice telesna je 11-12 hodina lebo su malo chlapci na skole ved to nemozme mat normalne ako trieda telesnu s dievcatami ? kokotiny vymyslaju tie skoly
prestup na inu skolu...
aj ked ta oslobodi, tak tam buds musiet chodit..
a preco tak skoro? no aby ta prebralo aby si bol pilny v tej skole.. mhdcku nemaju v tom meste?
@tomias u nás to funguje tak že nemusíme chodiť na tú telesnú ak sme oslobodený a určite nebudem kôli tomu prestupovať to je vylúčené umelecká je pre mňa stvorená
no ten má takmer každý apoň to doktorka vravela mne...a určite by som nešla za doktorom s tým, že mám toto a ono, takých tých internetových odborníkov nemajú radi a myslia si o nich svoje, pochopiteľne...ale ak máš doktora ochotného, tak ak by nevedel, že čo napísať, doporučujem...ale ako to tu bolo spomenuté, dosť je možné, že ti to nepomôže, pokiaľ ide o absolútnu absenciu na hodinách...aspoň u nás robili tiež zo začiatku cirkus, že hoc som oslobodená, normálne sa mám prezliekať do úboru, tenisky, všetko...aj nástup absolvovať...no a potom ich to prešlo, už som sa prezliekať nemusela, ale keď bolo treba behať po lopty v kríkoch, či prehrabávať piesok, tak som robila "slečnu na všetko", a "pán" telocvikár mohol obdivovať potom moje pozadie počas týchto úkonov, a rovnako všetkých necvičiacich (a tiež si o tom myslím svoje)...takže či ti to pomôže, to ozaj neviem...
no a aj my sme mali nultú, to ma tiež bavilo, vstávať kvôli tomu sedeniu na lavičke, v noci v zime...ale neboj, bude horšie, napr. na výške ja už tiež len v dobrom spomínam na strednú, a to vtedy bolo peklo...
podľa mňa si to v pohode vybavíš, ak máš normálneho doktora a pochopí to..
ja som sa nechala na strednej oslobodiť, lebo ako mňa to aj bavilo, ale nie som v športoch dobrá, mňa bavia, ale nejdú mi.. no a telesná mi vždy pokazila vysvedčenie (teda 2x v prvom ročníku), tak som išla k doktorke a napísala mi tam, že mám dačo s chrbtom (čo som pred nejakými 7mimi rokmi chodila .. ale ked doktor chce, tak tam zašifruje dačo
Jednoducho povedz lekárovi neiktorý sa dajú ľahko ukecať.Ja to mám tak tiež bez akéhokoľvek dôvodu tiež máme telesnú nulté a síce by som to stíhala (na nultú vstávam o 4:00 ) ake telesnú ako predmet nemusím tak sa jej roky úspešne vyhýbam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
potom som si nasla sukromnu koznu a ta sa neserie, kludne mi na papier napise ze acne a hotovo
Ja som inak najskôr rozmýšľala, čo za kokotina, že oslobodenie od TV, pretože som si myslela, že TV je televízia.
aj ked ta oslobodi, tak tam buds musiet chodit..
a preco tak skoro? no aby ta prebralo aby si bol pilny v tej skole.. mhdcku nemaju v tom meste?
ja som sa nechala na strednej oslobodiť, lebo ako mňa to aj bavilo, ale nie som v športoch dobrá, mňa bavia, ale nejdú mi.. no a telesná mi vždy pokazila vysvedčenie (teda 2x v prvom ročníku), tak som išla k doktorke a napísala mi tam, že mám dačo s chrbtom (čo som pred nejakými 7mimi rokmi chodila .. ale ked doktor chce, tak tam zašifruje dačo
Len to musím všetko prichystať