Vždy podľa titulu, ktorý je najvyšší - v tomto prípade je to docent. Neviem či môže byť vôbec docent bez doktorátu (pravda, potom je tiež trochu nezmysel pripisovať ho k menu, keď je tam už Doc.)
Ale ak študuješ na vysokej škole - nám mnohí profáci (áno, aj jeden docent) hovoria, že sme kolegovia, len oni sú starší a skúsenejší, tak ho jednoducho oslov pán kolega.
@5 k tomu kolegovi.... ja som dnes ráno premýšlala ako mam osloviť doktora, či pán doktor alebo len "dobrý den" a napadlo mi že aj keby som vrátila emails "vážený kolega" ako napísal aj on mne.... a okrem toho čo pisala @6 (ale u tohto človeka sa fakt nebojim, je uzasny) mne pride uplne jebnute nazyvat MOJIM kolegom kapacitu s ktorou sa nemozem v danej oblasti "kolegovstva" ani z daleka zrovnávať .... a hlavne ak chceš daného človeka o niečo prosiť tak "kolega" moze byt riadne trufale
ale napr. nejakemu cvicacemu z cvika, s ktorym si tykame a tak by som napísala kludne aj kolega - ale samozrejme závisí na tvojom usudku či ten človek je ok, alebo cely jeho zivot je postaveny len na titule (v pripade magistrov hlavne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale napr. nejakemu cvicacemu z cvika, s ktorym si tykame a tak by som napísala kludne aj kolega - ale samozrejme závisí na tvojom usudku či ten človek je ok, alebo cely jeho zivot je postaveny len na titule (v pripade magistrov hlavne)