Zistil som, že dokážem lepšie pracovať v tíme, keďže je to po mne vyžadované. Poznával som cudziu nekultúru alebo mix kultúr a všelijakých ľudí s komplikovanými povahami. Bol som nútený pracovať rýchlo a presne, učiť sa rýchlo a prispôsobovať svoj voľný čas situácii v práci, respektíve byť dostupný na nadčasy. Pre firmu budem jasným prínosom, pretože firma (ako každá iná) bude mať mladý zohraný kolektív, v ktorom (ako každá iná) je príjemne a nikto sa nenáhli. Pohoda nadovšetko. Ale ak by som mal vážne odpovedať na pohovore, asi by som radšej odpovedal áno/nie. Nemám rád osobný opis a pár krát som to takto skúsil, čo mi zjavne prospelo, pretože si ma zapamätali a zavolali ma, možno len z núdze, lebo ostatní odmietli... A celkovo pohovory neznášam, ani úrady, tie zdvorilosti mi lezú hore krkom.
@padlyanjel ale neber to vážne poukaz aka si pracovitá zodpovedná a všetky ulohy si splnila najlepšie ako vieš a myslíš si ze si nenahraditeľný clen týmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov